Zen as Fu*k

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: pdf
Zen as Fu*k, ei tenttiä
1 Kpl
Zen as Fu*k (1 pv), 27.09.2018
755 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 490,75€
*) Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on ylittynyt. Jätäthän yhteydenottopyynnön, jos haluat jälki-ilmoittautua tälle kurssille.

Tuotekuvaus

Zen as Fu*k

Suurin osa meistä tuntee tämän legendaarisen sanonnan. Kyse on siitä, että oma mieli toimii tarkoituksenmukaisella tavalla kaaoksen hetkellä. Arjessa kysymys on siitä, että voi keskittyä olennaiseen, eikä ole oman mielensä armoilla. Nykypäivänä informaatioähkyn, ympäristön vaatimusten ja yllättävien tilanteiden keskellä ei välttämättä ole helppoa pitää omaa mieltä rauhallisena. Myös me olemme olleet samassa tilanteessa. Asiat voivat kuitenkin radikaalisti kehittyä. Meillä on tänä päivänä enemmän tietoa mielemme toiminnasta ja reaktioiden mekanismeista kuin koskaan aikaisemmin. Järjestämme tämän uniikin koulutuspäivän, jotta mielesi tukisi sinua entistä enemmän elämän eri tilanteissa. Tarjoamme konkreettisia työkaluja arkisiin ja isompiinkin haasteisiin. Työkaluja, joiden avulla voi muuttaa reaktioitasi haluamaasi suuntaan ja joiden avulla voit rakentaa mielestäsi entistä vahvemman. Päivä täynnä työkaluja. Aina Zenistä neurotieteisiin ja erikoisjoukkojen käyttämiin metodeihin saakka. Nyt on kovaa kamaa tarjolla.

Kyse ei ole siitä, että olisi elämässä passiivinen, vaan siitä, että oma mieli toimii niin kun haluaa tilanteessa kun tilanteessa. Sinä ohjaat mieltäsi. Ole Zen as fu*k -  silloin kun haluat.

Zen as fu*k- koulutuspäivän aikana käymme läpi seuraavat aiheet:

• Miten voimme hahmottaa oman mielemme toimintaa
• Miten tutkimme ja muutamme reaktitoitamme erilaisissa tilanteissa
• Miten erikoisjoukkojen sotilaat pitävät mielensä hallinnassa tulitaistelussa
• Erilaiset tietoisuuden tilat ja post-traumaattinen onnellisuus
• Ihmiset kärsivät, koska he uskovat omaan ajatteluunsa
• Miten saada etäisyyttä omaan ajatteluun
• Tietoisuustaidot
• Zen


Voi olla, että tämä on yksi hyödyllisimmistä koulutuksista, mihin olet koskaan osallistunut. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Kouluttajana toimii Ilkka Rajala, joka on Suomen kokeneimpia ammattilaisia mielen valmentamisen alueella. Kymmenet tuhannet ihmiset ovat osallistuneet Ilkan koulutuksiin ja tilaisuuksiin yli kymmenen vuoden aikana. Ilkka opettaa mielen jeditaitoja rautaisella kokemuksella. Mitään perinteistä itsensäkehittämisen saarnaa hän ei tarjoa, vaan älykkäitä näkökulmia ja kovia työkaluja. Henkilökohtaisen valmentamisen alueella Ilkka on valmentanut noin 1500 henkilöä ja hänen asiakkaat ovat tyypillisesti yritysjohtoa, huippu-urheilijoita, erikoisjoukkojen sotilaita, taiteilijoita ja julkisuuden henkilöitä. Yleisiä aiheita joista Ilkka kouluttaa yrityksissä on johtaminen, mielen taidot, vaikuttava myynti, uskomusjärjestelmät, tekoäly ja yrityskulttuurin kehittäminen. Ilkka hyödyntää yritysten toiminnan kehittämisessä tekoälyä, jonka avulla hän voi mallintaa yrityksen kollektiivisen mielen. Ilkka voi tarjota tarkkaa dataa siitä, miten koko yritys, ryhmä tai yksilö ajattelee.

 Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
27.09.2018
09:00
16:00
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!