Yrityksen sisäinen ja ulkoinen lingvistiikka

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: pdf
ILMOITTAUTUMINEN KURSSILLE ON SULJETTU.

Tuotekuvaus

Tuotekuvaus:

Muuttuvassa ja aina vaan globaalisemmassa maailmassa kommunikoinnin laatu, kulttuurierot ja emotionaalinen suhtautuminen (Emotional Intelligence) eri tilanteissa korostuu. Jotta yritykset voivat varmistaa, että kommunikointi toimii sisäisesti ja ulkoisesti tarvitaan nykypäivänä selkeät linjaukset ja tietous yhtiön sisäisen kommunikoinnin laadusta ja tehokuudesta.

Kohderyhmä:

Koulutus on suunnattu kaikille, jotka joutuvat työssään kommunikoimaan sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa sekä niille, jotka haluavat luoda tai tehostaa organisaation yhteistä lingvistiikka strategiaa ja käytäntöön panoa.

Hyödyt:

Koulutus vankistaa omaa ymmärrystä siitä, miten kommunikointi on kaksisuuntaista riippumatta toisen osapuolen kiinnostuksesta tai käytöksestä. Koulutuksessa opetamme, miten voidaan varmentaa, että kommunikointi tai viesti tulee perille odotetulla tavalla tilanteesta riippumatta. Lisäksi keskitytään siihen, miten voidaan varmistaa, että kommunikointi kehittyy ja miten sitä mukautetaan tukemaan organisaatiota parhaalla mahdollisella tavalla.

Sisältö:

  • Tervetuloa + Intro
  • Miten kommunikoimme ja mitkä ovat tehokkaan kommunikoinnin salat?
  • Käydään läpi perustat ja teoria, tukena käytännän harjoitus
  • Kommunikoinnin maailma sinun ja muiden silmistä, mitä minun tulisi tietää?
  • Käytänntöön pohjautuva osio, jossa esimerkkien kautta simuloidaan eri tilanteita
  • Emotional Intelligence ja sen rooli lingvistiikassa ja kommunikoinnin tehokkuudessa
  • Käydään läpi Emotional Intelligence käsitettä ja sitä mikä sen rooli on
  • Miten luon ja kommunikoin ohjaavia linjauksia ja odotuksia yhtiön sisäiselle lingvistiikalle ja kommunikointityylille?
  • Luodaan kommunikoinnin raamit ja keskustellaan siitä miten OHD työkalu voi tukea kommunikoinnin ja sisäisen lingvistiikan kehitystä, laatua ja tehokkuutta
  • Yhteenveto + Q&A​​​​​​​

Koulutuksessa käytetään osallistujan omaa tietokonetta.

Tarjoilut ovat omakustanteisia.Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
05.02.2019
09:00
16:00
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!