Työlainsäädännön muutokset

Kesto: 0.5 pv
Kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu. Ota yhteyttä ja sovi asiakaskohtainen koulutus.

Tuotekuvaus

Tehokkaassa koulutuksessa käydään työoikeuteen erikoistuneen asiantuntijan kanssa läpi sitä, miten työlainsäädännön ajankohtaiset ja suunnitellut muutokset käytännössä vaikuttavat työpaikoilla.

Kesäkuussa astuivat voimaan uudet säännökset vaihtelevan työajan eli ns. nollatuntisopimusten säännöistä. Uusi sääntely aiheuttaa työnantajalle velvoitteita myös jo olemassa oleviin työsopimuksiin. Oppisopimusopiskelijoiden palkkaamisen uusi sääntely astui voimaan heinäkuussa 2018, uuden sääntelyn on tarkoitus helpottaa oppisopimusopiskelijoiden palkkaamista.

On myös hyvä kerrata, miten EU:n yleinen tieto-suoja-asetus onkaan muuttanut työnantajan ja työntekijän välisiä oikeuksia ja velvollisuuksia. Lyhyesti käymme läpi myös aktiivimallin työnantajan näkökulmasta.

Työlainsäädäntöön ollaan kaavailemassa muutoksia liittyen työaikasääntelyyn ja liikesalaisuuden suojaan. On hyvä käydä jo nyt läpi keskeisimmät muutosehdotukset ja kuinka niihin tulisi työpaikoilla varautua.

Käytännönläheisessä koulutuksessa käydään läpi myös uusimpia oikeustapauksia ja niiden vaikutuksia työelämässä kohdattaviin käytännön tulkintatilanteisiin. Tule päivittämään tietosi uuden lainsäädännön tasolle tehokkaassa aamupäivän koulutuksessa.Ohjelma klo 09.00–12.00

Ilmoittautuminen, kahvitarjoilu ja materiaalin jako klo 08.30
Koulutus päättyy klo 12.00
 

Koulutuksen aihealueet:

  • Vaihtelevan työajan eli ns. nollatuntisopimusten lainsäädännölliset muutokset
  • Aktiivimalli työantajan näkökulmasta
  • Oppisopimusopiskelijan palkkaamisen uusi sääntely
  • Työaikasääntelyn ja liikesalaisuuden suojan lainsäädäntöhankkeet
  • Uusimmat työoikeudelliset oikeustapaukset
Peruutusehdot
Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!