Paremmaksi neuvottelijaksi!

Kesto: 0.5 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: paperi
Paremmaksi neuvottelijaksi!, ei tenttiä
1.00 Kpl
Paremmaksi neuvottelijaksi! (0.5 pv), 26.08.2020
390 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 331,50€

Tuotekuvaus

Miten neuvotteluihin kannattaa valmistautua? Miten välttää ”hankalan tyypin” maine, mutta olla silti riittävän tiukka neuvottelija? Miten puhua rahasta?

Koulutuksessa käydään läpi hyviä neuvottelutyylejä ja annetaan perusvalmiudet ymmärtää sekä itselle, että neuvottelukumppanille tyypillistä käyttäytymistä. Koulutuksen osallistujat tutustuvat neuvottelijan työkalupakkiin, jonka avulla neuvotteluihin voi valmistautua rakentavasti, ja jonka sisältämien työkalujen avulla sopimuksen ehdoista voi keskustella strategisen luovasti, ottaen huomioon sekä omat että neuvottelukumppanin tarpeet. Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet hyvään yhteistyöhön myös varsinaisen neuvottelutilanteen ulkopuolella. 

 
Oppimismenetelminä käytetään luento-opetusta, ryhmätöitä, keskusteluja ja testejä. Koulutus on suunnattu jokaiselle, joka neuvottelee työssään ja haluaa parantaa neuvotteluosaamistaan.

 Ohjelma

Ohjelma klo 13.00–17.00

Ilmoittautuminen, kahvitarjoilu ja materiaalin jako klo 12.30
Koulutus päättyy klo 17.00

 

Hyvä neuvottelutyyli

  • Asemasotaa vai keskustelevaa neuvottelemista?

 

Käyttäytymistyylit

  • Oman ja neuvottelukumppanin käyttäytymisen ymmärtäminen (DISC-analyysi)
  • Käyttäytyminen paineen alla, stressaantuneena

 

Neuvottelijan työkalupakki

  • Rakentava valmistautuminen
  • Hyvä vuorovaikutus neuvottelutilanteessa
  • Hankalat neuvottelutilanteet
  • Neuvottelujen jälkihoito
  • Käytännön neuvotteluharjoitus
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!