Lean esimies

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: paperi
Lean esimies, ei tenttiä
1.00 Kpl
Lean esimies (1 pv), 23.09.2020
590 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 501,50€

Tuotekuvaus

Lean on menestyvimpien organisaatioiden toimintafilosofia. Lean ohjaa tekemistä asiakkaan ymmärtämiseen, tehokkaaseen ja hukattomaan työskentelyyn sekä koko henkilöstön osaamisen hyödyntämiseen toiminnan kehittämisessä kohti tavoitetta.

Toimiva prosessi on ennustettava, virtaava ja kustannustehokas. Asiakkaat saavat tuotteensa/palvelunsa laadukkaina ja haluamanaan ajankohtana. Kun prosessit toimivat suunnitellusti ja toimintaa kehitetään määrätietoisesti, ovat sekä asiakkaat, oma henkilöstö että omistajat tyytyväisiä. Lean-yrityksessä esimiehen rooli ei ole töiden jakamista ja valvomista. Hän on avainasemassa prosessien toiminnan varmistamisessa ja kehittämisessä.

Koulutus antaa osallistujille ymmärryksen Leanin mukaisesti toimivan esimiehen tehtävistä ja roolista tehokkaan toiminnan varmistamisessa ja kehittämisessä. Koulutuksen jälkeen osallistuja tietää kuinka nykyaikainen esimies toimii. Hän tuntee tärkeimmät Lean-työkalut ja osaa käyttää niitä prosessien hallintaan ja kehittämiseen.

Tässä koulutuksessa sinun ei tarvitse osata japania ja bisnesjargonia. Puhumme selkeää suomea ja havainnollistamme asioista esimerkein ja käytännönläheisin harjoituksin.Ohjelma

Päivämäärä Aloitusaika Lopetusaika Huom!
23.09.202009:0016:00

Ohjelma klo 9.00–16.00

Ilmoittautuminen, kahvitarjoilu ja
materiaalin jako klo 8.30
Lounas klo 12.00–13.00
Iltapäiväkahvi klo 14.00
Koulutus päättyy klo 16.00
 

Tilaisuuden avaus ja tavoitteet

Lean perusteet

Tavoitteet ja mittarit

Työn vakiointi

5S - lean toiminnan perusta

Päivittäisjohtaminen

Jatkuva parantaminen

Systemaattinen ongelmanratkaisu

Tilaisuuden päättäminen

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!