Kassavirtalaskelmat

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: paperi
Kassavirtalaskelmat, ei tenttiä
1.00 Kpl
Kassavirtalaskelmat (1 pv), 08.09.2020
590 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 501,50€

Tuotekuvaus

Toimitus- tai toiminnanjohtaja ja heitä tukeva talousammattilainen:

Oletko ihmetellyt, miksi moderneimmatkaan tavat laskea tai ennustaa kassavirtoja eivät aina pidä paikkaansa siitäkään huolimatta, että laskelmia on laatimassa koulutetut talousammattilaiset ja heillä on käytössään hyvät työvälineet?  Syynä voi olla se, että rahalla on niin monta muotoa ja kassavirrat voidaan laskea aika monella eri tavalla.
 
Kassavirta on tarkin johtamisen ja seurannan sekä toiminnan ohjauksen väline.  Kassavirta on tehokkain tapa toteuttaa sisäinen kustannuspaikkalaskenta.  Kassavirtojen avulla voidaan rajuimmissakin rakennemuutoksissa elävää monimutkaista konsernia seurata tarkasti kuukausittain, vaikka konsolidoitu konsernitulos- ja taselaskenta tehtäisiin vain kerran vuodessa.
 
Kassavirtatulos on toimitusjohtajan strategisen laskentatoimen peruspilari, hallitusten päätösten tekoa tukevan informaation lähde.  Kassavirtatuloskertymä kertoo, paljonko on varaa investoida, maksaa osinkoja ja/tai lyhentää velkoja.
 

Koulutuksessa käytettävät Excel-työkalut saat omaan käyttöösi ja ne sisältyvät koulutuksen hintaan - samoin kuin koulutuksen jälkeinen tuki.Ohjelma

Päivämäärä Aloitusaika Lopetusaika Huom!
08.09.202009:0016:00

Ohjelma klo 9.00–16.00

Ilmoittautuminen, kahvitarjoilu ja materiaalin jako klo 8.30
Lounas klo 12.00–13.00
Iltapäiväkahvi klo 14.00
Koulutus päättyy klo 16.00


Kassavirtalaskelmat -päivän aikana haetaan vastauksia myös seuraaviin kysymyksiin:

  • Kassavirta-analyysit
  • Investointien simulointi
  • Kassavirtapohjainen myynnin johtaminen
  • Kassavirrat johtamisen laadun mittaamisessa
  • Kassavirrat sijoituspäätösten tukena
  • Kassavirtapohjaiset kannustinjärjestelmät
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!