Kannustinjärjestelmä, joka toimii kaikissa olosuhteissa

Kesto: 0.5 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: paperi
Kannustinjärjestelmä, joka toimii kaikissa olosuhteissa, ei tenttiä
1.00 Kpl
Kannustinjärjestelmät (0.5 pv), 09.09.2020
390 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 331,50€

Tuotekuvaus

Toimitus- tai toiminnanjohtaja, esimies ja henkilöstövastaava sekä heitä tukeva talousammattilainen:

Oletko ihmetellyt, mikseivät moderneimmatkaan johtamis- ja palkitsemismenetelmät aina johda tuloksiin siitäkään huolimatta, että niitä on toteuttamassa pätevä henkilökunta?  Syynä voi olla kannustimien puute - siis palkitsemisjärjestelmä, josta puuttuvat kannustinvaikutukset!

Jokaisella työyhteisöllä on visio - joko tietoinen tai tiedostamaton.  Useimmilla on strategia, joka on tiekartta kohti tavoitteita.  Vain harvalla työyhteisöllä on toimivat kannustimet päästä etukäteen asetettuihin tavoitteisiin!

Vastuullisen johtajuuden, ajantasaisen seurannan ja nopeasti reagoivan toiminnan tärkein tuki - tässä koulutuksessa esiteltävä kannustinjärjestelmä – toimii myös kriisitilanteissa ja suurissakin muutoksissa sekä etätyömuodoissa!


Koulutus on pienryhmämuotoinen, 5-18 osallistujaa.Ohjelma

Ohjelma klo 9.00–12.00

Ilmoittautuminen, kahvitarjoilu ja materiaalin jako klo 8.30
Koulutus päättyy klo 12.00

Koulutuksen aiheet:

  • Johtaminen muuttuu – entä kannustinjärjestelmät? 
  • Perinteisten johtamis- ja palkitsemiskäytäntöjen harhat organisaatiorakenteiden muuttuessa
  • Mitä yhteisiä piirteitä on valtaosalla epäonnistuneista kannustinjärjestelmistä?
  • Miten kannustinjärjestelmä toteutetaan niin, että voidaan palkita jo syistä eikä vasta seurauksista?
  • Kuinka muutostarpeita kuten sopeutuksia tai kasvua edesauttavat ominaisuudet rakennetaan osaksi kannustinjärjestelmiä?
  • Miten tukitoimintojen (esim. taloushal-linto, IT, kunnossapito, kiinteistöhuolto jne.) henkilöstöille voidaan rakentaa toimiva kannustinjärjestelmä?
  • Miten kannustimet saadaan tukemaan konsernien, tulosyksiköiden ja kustannuspaikkojen sekä tiimien johtamisen, seurannan ja ohjauksen tehostamista
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!