Kohtaamisen taito kriisin keskellä tiivistetysti

Kesto: 0.2 pv
Kurssin hinnoittelu

Tuotekuvaus

Miksi?

Tässä paineistetussa ajassa asiakastyön kuormittavuuden ja vaikeiden asiakastilanteiden kanssa selviytymiseen olemme tiivistäneet 60 minuutin Kohtaamisen taito -etävalmennuksen.

Tämän hetken tilanne lietsoo epävarmuutta, kuormittuneisuutta, hämmennystä ja pelkoa. Kaikkea perutaan ja asiakkaat katoavat. Yrityksillä on suuria paineita asiakkaiden pitämiseen ja asiakassuhteiden vaalimiseen. Pelkkä ongelmien ratkominen ei riitä. Asiakkaiden palvelijoina meidän on kohdattava se, mikä pinnan alla kuplii. Meidän vastuullamme on paljon. 

Tarvitsemme kohtaamisen taitoa. Eli taitoa antaa asiakkaiden pinnan alla piileville tunteille, tarpeille ja tarinalle tilaa tulla kuulluiksi. Ja taitoa pitää huolta omasta jaksamisesta ilman kompromisseja asiakaskohtaamisen laadussa. 

Mikäli siis toivomme, että asiakas haluaa asioida jatkossakin kanssamme, puhuu meistä hyvää muille ja lisäksi kokee itsensä ihmisenä arvostetuksi ja hyväksytyksi.  

Uskon, että sinäkin tunnet tämänhetkisen puristuksen. Sen takia haluan tarjota sinulle sitä valtavan arvokasta ymmärrystä ja osaamista, jota olen psykologina ja valmentajana kohtaamisista oivaltanut. Olisin itse kaivannut näitä oppeja tiiviiseen pakettiin kristallisoituna mm. Auroran mielisairaalassa työskennellessäni. Nyt voin onneksi jakaa ne sinulle.

Mitä?

Tiivistetyssä 60 minuutin Kohtaamisen taito -etävalmennuksessa:

 • Rakennat kliinisen psykologian käytäntöön pohjaavaa ymmärrystä voimakkaiden tunteiden ja vaikeiden tilanteiden kohtaamiseen 
 • Opit miten voit oman tasapainosi säilyttääksesi virittäytyä asiakkaiden kokemuksiin  terveeltä etäisyydeltä hyödyntämällä kogntiivista empatiaa. 
 • Saat mukaasi tutkitusti erinomaista kohtaamista rakentavia mm. psykoterapeuttien käyttämiä vuorovaikutustekniikoita.

Lisäksi tulet saamaan käyttöösi ennen valmennusta tiiviin ennakkotehtävän, joka auttaa sinua tiedostamaan nykytilanteesi ja sen mihin kaipaat uusia näkökulmia. Ennakkotehtävän vastausten perusteella valmennusta ohjataan osallistujien kannalta olennaisimpiin kipukohtiin ja toiveisiin.

Voimia, viisautta ja inhimillisiä kohtaamisia

Kenelle

Kohtaamisen taito -etävalmennus tarjoaa oivalluksia kaikille niille, jotka palvelevat työssään toisia ihmisiä, eli esimerkiksi:

 • Asiakaspalvelijoille ja myyjille
 • Valmentajille ja konsulteille
 • Esimiehille ja opettajille
 • Sairaanhoitajille ja lääkäreille
   

Valmentajana Pekka Freese

Pekka on psykologi sekä tunne- ja vuorovaikutustaitovalmentaja. Hän on valmentanut mm. asiakaspalvelijoita, tiimejä ja esiintyjiä. Hän on työskennellyt Auroran sairaalassa suljetuilla osastoilla, missä hän on perehtynyt terapeuttiseen vuorovaikutukseen vaikeassa tilanteessa olevien ihmisten kanssa. Pekalla on lisäksi pitkä työkokemus asiakaspalvelusta mm. huippubaristana. Valmentajana Pekka lähtee aina fundamentaalisista haasteista ja tarpeista ja rakentaa yhdessä osallistujien kanssa tietä kohti käytännöllisiä ratkaisuja. Asiakaspalvelu ei ole vain ongelmien ratkomista vaan asiakassuhteiden vaalimista. Ennen kaikkea Pekka uskoo inhimillisen ja avoimen kohtaamisen voimaan.

Blogi: https://pekkafreese.com/


Asiakaskokemukset 13.2.2020 pidetystä Tunneäly asiakaspalvelussa -valmennuksesta

 • Valmentaja oli todella kiinnostunut asiasta ja osasi selkeästi tuoda asioita esille
 • Kiitos Pekka, olet valloittava ja vahvistava ja voimaannuttava persoona. Osaat asian ja kerrot siitä suurella sydämellä. 

Oivalluksia

 • Kuinka yksinkertaista ja tärkeää kuuntelu on.
 • Ihmisillä on aina erilaisia tarpeita ja tunteita. Kuunteleminen on tärkeää.

Otan tästä päivästä mukaani

 • Lisää empatiaa
 • Hyvän tsempin valmentajalta
 • Ei-ohjailevan kuuntelemisen taidon 
 • Näkemyksiä ja työkaluja


Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!