Tehokas viestintä ja vuorovaikutus projektin voimavarana

Längd: 1.0 dagar
Kursens prissättning

Kursbeskrivning

Huono kommunikointi on vuodesta toiseen kestosuosikki, kun etsitään syitä merkittävien projektien epäonnistumiseen. Viestintä on helppo syntipukki, mutta myös aidosti haastava osaamisalue, johon vain harva projektipäällikkö on saanut koulutusta.

Viestintä on muutakin kuin informointia. Se on projektin voimavara, jota pitää johtaa kuin mitä tahansa projektin resurssia. Jokainen projekti on myös ainutkertainen viestintäverkosto. Tämän takia jokaisen projektin viestintä on suunniteltava erikseen. Suunniteltaessa tärkeimpiä ja usein unohdettuja ovat miksi- ja mitä-kysymykset, unohtamatta kuitenkaan kanavavalintoja ja kohderyhmäanalyysiä.

Kurssin tavoite

Tule kuulemaan, miten projektipäällikkö voi hyötyä yhteisöviestinnän opeista ja menetelmistä.  Saat käytännön työkaluja ja vinkkejä tehokkaampaan projektitoimintaan.

Kurssin kohderyhmä

Kurssi on tarkoitettu projektipäälliköille ja projekteissa työskenteleville, jotka haluavat kehittää viestintävalmiuksiaan.

 

Kouluttaja Aaro Ollikaisella on lähes 20 vuoden kokemus projektijohtamisen valmentamisesta ja konsultoinnista. Hän on kirjoittanut ihmisten johtamisesta projekteissa bisnesromaanin Avain – muutosprojektista menestys.Vill du bli partner med Oppia.fi?

Kontakta oss!