PRINCE2® Practitioner kertauspäivä ja sertifiointitesti

Kesto: 1.0 pv
Kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu. Ota yhteyttä ja sovi asiakaskohtainen koulutus.

Tuotekuvaus

Varmista paikkasi ilmoittautumalla viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssia. Tämän jälkeen ilmoittautumiset käsitellään jälki-ilmoittautumisina mahdollisuuksien mukaan. 

Sertifiointitenttien toimittajana yhteistyökumppaninamme on PEOPLECERT. Tentin suorittavat osallistujat tulevat saamaan heiltä sähköpostia liittyen oman tenttitilin aktivoimiseen, mahdollisen online-tenttiajan varaamiseen ja sen kautta myöhemmin tuloksen sekä mahdollisen sertifikaatin toimittamiseen.

Kurssin kuvaus
PRINCE2® Practitioner kertauspäivä on tarkoitettu niille, joiden PRINCE2® Practitioner -sertifikaatin voimassaoloaika on joko umpeutunut tai umpeutumassa. Päivän aikana kerrataan tärkeimmät kohdat viitekehyksestä. Painopiste on erityisesti uuden painoksen eli PRINCE2 6th edition painoksen tuomissa muutoksissa. Kurssimateriaalina käytetään "Managing Successful Project with PRINCE2® 6th edition" -kirjaa. Kirja toimitetaan osallistujille ennen kurssia. Kurssimateriaaliin kuuluu myös kaksi harjoitustenttiä, joista toista käytetään päivän aikana harjoituksiin, toisen tentin jäädessä kokonaan itseopiskelun tueksi. Tämän kertauspäivän hintaan sisältyy myös sertifiointitentti joko paperi- tai online-tenttinä.

Koulutuspäivän aikataulu
klo 9.00 - 16.30

Valmentajat
Valmentajina toimivat Wakarun kokeneet ja PRINCE2®-sertifoidut valmentajat.

Kohderyhmä ja esitiedot
PRINCE2® Practitioner sertifikaatin aiemmin suorittaneet henkilöt. Sertifioinnin voimassaoloaika on joko umpeutunut tai on umpeutumassa.

Materiaali
Osallistujille lähetetään ennen kurssia uusin painos kirjasta "Managing Successful Project with PRINCE2® (6th edition)". Sen takia muistathan ilmoittaa postiosoitteesi tarkasti ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssilla jaettavaan materiaalin kuuluu myös kaksi harjoitustenttiä. Kurssimateriaali ja sertifiointitesti ovat englanninkielisiä, opetuskieli on suomi. 

Testi
Päivä antaa hyvät edellytykset PRINCE2® Practitioner sertifiointestin suorittamiseen. Testin hinta sisältyy kurssimaksuun. Testin voi suorittaa erikseen ilmoitettavana ajankohta paperitenttinä tai oman aikataulun mukaan online-tenttinä. Tenttimuodon voi valita päivän aikana, ilmoittautuminen on sitova. Testiin valmistautumiseen on hyvä varata aikaa noin 8-15 tuntia.


PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited.
The SwirlTM is a trade mark of AXELOS Limited.
Wakaru Oy is an Accredited Training Organisation for PRINCE2®.

 

 Peruutusehdot
Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!