PeopleCert Scrum Master II

Kesto: 2.0 pv
Kurssin hinnoittelu

Tuotekuvaus

Varmista paikkasi ilmoittautumalla viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssia. Tämän jälkeen ilmoittautumiset käsitellään jälki-ilmoittautumisina mahdollisuuksien mukaan.

Sertifiointitenttien toimittajana yhteistyökumppaninamme on PeopleCert. Tentin suorittavat osallistujat tulevat saamaan heiltä sähköpostia liittyen oman tenttitilin aktivoimiseen, tenttiajan varaamiseen ja sen kautta myöhemmin tuloksen sekä mahdollisen sertifikaatin toimittamiseen.

 

Tavoite

PeopleCert Scrum Master II keskittyy Scrum Masterin työssä tarvittaviin taitoihin: asiantuntijuus, opettaminen ja valmentaminen, fasilitointi, viestintä, ongelmanratkaisu ja organisaation muutosjohtaminen. Kurssin jälkeen osallistujilla on hyvät valmiudet suorittaa PeopleCert Scrum Master II -sertifiointitesti.

 

Kohderyhmä

Valmennus on suunnattu Scrum Masterin roolissa toimiville tai siihen pyrkiville. Valmennus soveltuu hyvin myös kaikille niille, joiden työtehtävät käsittävät palveluiden kehittämiseen ja käyttöönottoon liittyviä tehtäviä.

 

Esitietovaatimukset

Valmennuksella ei ole esitietovaatimuksia.

 

Koulutuspäivän aikataulu

Koulutuspäivän aikataulu on klo 9–17.

 

Kurssin ohjelma

PeopleCert Scrum Master II -valmennuksessa keskitytään Scrum Masterin työssä tarvittaviin taitoihin. Ideat ja käytännöt esitellään seuraavasti:

Moduuli #1: Johdanto ketteriin menetelmiin ja Scrumiin

Moduuli #2: Scrum Masterin rooli

Moduuli #3: Scrum Masterin päivittäiset työtehtävät sprintin aikana

Moduuli #4: Johdanto Scrumin skaalaamiseen

 

Suomenkielinen sanasto

Wakaru on suomentanut valmennuksen sanaston: https://www.oppia.fi/contents/peoplecert-scrum-master-i-valmennuksen-sanasto-suomeksi/DW0710403.

 

Valmentajat

Valmentajina toimivat Wakarun kokeneet ja PeopleCert Scrum Master II -sertifoidut valmentajat.

 

Kurssimateriaali

Valmennusmateriaali on englanninkielinen. Se toimitetaan oppilaille etukäteen pdf-muodossa. Kannattaa ottaa oma tabletti tai läppäri mukaan, jolta voi lukea materiaalia valmennuksen aikana.

 

Osaamisen todistaminen sertifioinnilla

Valmennuksen aikana suoritettavat harjoitukset valmentavat samalla osallistujia kurssin jälkeen suoritettavaan sertifiointitestiin. Sertifiointi mahdollistaa jatko-opiskelun seuraavilla tasoilla. Tarkemman tiedon toteutuksen tentistä näet koulutussivulta, ja kutsussa on tiedot erikseen tenttityypin mukaan.

Paperitentti: Saat ennen koulutusta tenttitoimittaja PeopleCertiltä ohjeet tenttitilin luomiseen.

Etävalvottu online-tentti: Saat tenttivoucherin, jonka avulla voit varata itsellesi etävalvotun, omatoimisesti suoritettavan online-tentin. Tentti suoritetaan omalla koneella. Rekisteröintiohjeet löydät täältä ja seikkaperäiset ohjeet tenttiä varten: Windows, Mac. Huomioithan voimassaoloajan saamastasi PeopleCertin viestistä, sillä tenttiaikaa ei ole mahdollista pidentää.

 

PeopleCert Scrum -jatkovalmennukset

Katso kuvaukset jatkokursseista: https://www.oppia.fi/contents/peoplecert-scrum--englanninkielinen-esite-valmennuksista/DW0710587.Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!