PeopleCert Scrum Master I

Kesto: 2 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: englanti, Materiaali: pdf
Sertifiointitentti: Kyllä, Tenttikieli: englanti, Tenttityyppi: online
LÄHIOPETUS: PeopleCert Scrum Master I + tentti
1.00 Kpl
PeopleCert Scrum (2 pv), 02.05.2022
1.00 Kpl
PeopleCert Scrum Materiaali, online
1.00 Kpl
PeopleCert Scrum Tentti, online
2000 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 1 175,00€
ETÄOPETUS: PeopleCert Scrum Master I + tentti (Online)
1.00 Kpl
PeopleCert Scrum (2 pv), 02.05.2022
1.00 Kpl
PeopleCert Scrum Materiaali, online
1.00 Kpl
PeopleCert Scrum Tentti, online
2000 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 1 175,00€
PeopleCert Scrum Master I, uusintatentti
1.00 Kpl
PeopleCert Scrum Tentti, online
350 €
+ alv.. 24%.

Tuotekuvaus

Varmista paikkasi ilmoittautumalla viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssia. Tämän jälkeen ilmoittautumiset käsitellään jälki-ilmoittautumisina mahdollisuuksien mukaan.

Sertifiointitenttien toimittajana yhteistyökumppaninamme on PeopleCert. Tentin suorittavat osallistujat tulevat saamaan heiltä sähköpostia liittyen oman tenttitilin aktivoimiseen, tenttiajan varaamiseen ja sen kautta myöhemmin tuloksen sekä mahdollisen sertifikaatin toimittamiseen.

 

Tavoite

PeopleCert Scrum Master I -valmennus keskittyy ketterien menetelmien ja Scrumin periaatteisiin. Valmennuksessa omaksutaan tarvittavat tiedot IT-ammattilaisen työtä ajatellen, mutta valmennuksista on hyötyä kaikille, jotka työskentelevät nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Valmennuksen jälkeen osallistujilla on hyvät valmiudet suorittaa PeopleCert Scrum Master I -sertifiointitesti.

 

Kohderyhmä

Valmennus on suunnattu projektipäälliköille, tiiminvetäjille, IT-asiantuntijoille sekä IT-päälliköille ja -konsulteille. Valmennus on erityisen hyödyllinen tuoteomistajan roolissa oleville asiakasorganisaation edustajille esimerkiksi liiketoiminnan ja tukitoimintojen (taloushallinto ja HR) alueelta. Valmennus soveltuu hyvin myös kaikille niille, joiden työtehtävät käsittävät palveluiden kehittämiseen ja käyttöönottoon liittyviä tehtäviä.

 

Esitietovaatimukset

Valmennuksella ei ole esitietovaatimuksia.

 

Koulutuspäivän aikataulu

Koulutuspäivän aikataulu on klo 9–17.

 

Kurssin ohjelma

PeopleCert Scrum Master I -valmennuksessa keskitytään ketterien menetelmien ja Scrumin pääperiaatteisiin. Ideat ja käytännöt esitellään seuraavasti:

Moduuli #1: Johdanto ketterään projektinhallintaan

Moduuli #2: Johdanto Scrumiin

Moduuli #3: Scrum-tiimi

Moduuli #4: Scrumin tuotokset

Moduuli #5: Scrumin tapahtumat

Moduuli #6: Inkrementin julkaisu

 

Suomenkielinen sanasto

Wakaru on suomentanut valmennuksen sanaston: https://www.oppia.fi/contents/peoplecert-scrum-master-i-valmennuksen-sanasto-suomeksi/DW0710403.

 

Valmentajat

Valmentajina toimivat Wakarun kokeneet ja PeopleCert Scrum Master I -sertifoidut valmentajat.

 

Kurssimateriaali

Valmennusmateriaali on englanninkielinen. Se toimitetaan oppilaille etukäteen pdf-muodossa. Kannattaa ottaa oma tabletti tai läppäri mukaan, jolta voi lukea materiaalia valmennuksen aikana.

 

Osaamisen todistaminen sertifioinnilla

Valmennuksen aikana suoritettavat harjoitukset valmentavat samalla osallistujia kurssin jälkeen suoritettavaan sertifiointitestiin. Sertifiointi mahdollistaa jatko-opiskelun seuraavilla tasoilla. Tarkemman tiedon toteutuksen tentistä näet koulutussivulta, ja kutsussa on tiedot erikseen tenttityypin mukaan.

Paperitentti: Saat ennen koulutusta tenttitoimittaja PeopleCertiltä ohjeet tenttitilin luomiseen.

Etävalvottu online-tentti: Saat tenttivoucherin, jonka avulla voit varata itsellesi etävalvotun, omatoimisesti suoritettavan online-tentin. Tentti suoritetaan omalla koneella. Rekisteröintiohjeet löydät täältä ja seikkaperäiset ohjeet tenttiä varten: Windows, Mac. Huomioithan voimassaoloajan saamastasi PeopleCertin viestistä, sillä tenttiaikaa ei ole mahdollista pidentää.

 

PeopleCert Scrum -jatkovalmennukset

Katso kuvaukset jatkokursseista PeopleCertin sivuilta: https://www.peoplecert.org/peoplecert-scrum-certification-family.

 

 Ohjelma

Päivämäärä Aloitusaika Lopetusaika Huom!
02.05.202209:0017:00
03.05.202209:0017:00
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!