ITIL® 4 Strategic Leader

Kesto: 6.0 pv
Kurssin hinnoittelu

Tuotekuvaus

ITIL® 4 Strategic Leader 

ITIL SL tunnistaa ITIL: n arvon paitsi IT-toiminnoille myös kaikille digitaalisesti toimiville palveluille. ITIL 4: n strategiseksi johtajaksi tuleminen osoittaa, että sinulla on selkeä käsitys siitä, miten IT vaikuttaa ja ohjaa liiketoimintastrategianne.

ITIL 4 Startegic leader koostuu alla olevista kursseista ITIL 4 Foundation -sertifioinnin jälkeen.

 • ITIL 4 Strategist Direct, Plan and Improve
  • ITIL® 4 Direct, Plan & Improve tarjoaa osallistujille tarvittavat käytännön taidot oppivan ja kehittyvän’ IT-organisaation luomiseksi vahvalla ja tehokkaalla strategisella ohjauksella. Moduuli kattaa Agile ja Lean-toimintatapojen vaikutuksen ja vaikuttavuuden, sekä miten niitä voidaan hyödyntää organisaation eduksi. Kurssi tarjoaa ammattilaisille käytäntöjä ja menetelmiä jatkuvan parantamisen suunnitteluun ja toteuttamiseen organisaatiossa. ITIL 4 Strategist Direct Plan and Improve on suunnattu eri tasojen johtajille, jotka ovat mukana ohjaamassa organisaatiota oikeaan suuntaan, vaikuttamassa strategiaan tai kehittämässä tiimejä, joille jatkuva parantaminen on luontaista.
  • Tarkemmat lisätiedot valmennuksesta ja sen vaatimuksista löydät täältä: https://www.oppia.fi/courses/wakaru/itil-4-direct-plan-and-improve/customized

 

 • ITIL 4 Leader Digital and IT Strategy
  • IT Infrastructure Library (ITIL) on kokoelma parhaita käytäntöjä IT-palveluiden toimittamiseen ja IT-Infrastruktuurin hallintaan. ITIL:ssä määritellyt palvelunhallinnan käytännöt ovat käytännössä testattuja ja hyviksi havaittuja useissa organisaatioissa maailmanlaajuisesti.ITIL 4: Digital and IT Strategy lisää uusia näkökulmia ITIL 4 ohjeistukseen ja nostaa keskustelun ITIL konsepteista organisaation strategiselle tasolle. Kurssi auttaa IT:n ja digitaalisuuden johtajia vaikuttamaan strategisiin liiketoimintapäätöksiin ja edistämään niitä auttamalla:
   • Luomaan tarkoituksenmukaisen digitaalisen strategian joka on linjassa laajempien liiketoiminnan tavoitteiden kanssa
   • Ymmärtämään kuinka liiketoiminnan ja IT:n johtajat ympäri maapallon vastaavat digitaaliseen murrokseen uudelleenmuotoilemalla yrityksen strategiaa, omaksumalla prosesseja ja jopa uudelleenmäärittämällä kokonaisia liiketoimintamalleja.
   • Tutkimaan ITIL 4 viitekehyksen käyttöä tukemaan organisaatioita organisaatioiden digitaalisen transformaationsa matkalla, palvelunhallinnan haasteiden ymmärtämisessä ja uuden teknologian hyödyntämisessä
   • Kurssi kattaa myös miten ITIL 4 voidaan integroida orastavien käytäntöjen ja uuden teknologian kanssa uusien sisäisten ja ulkoisten haasteiden kohtaamiseksi.

 

Ilmoittautuessasi, sinut ilmoitetaan automaattisesti seuraavaksi tuleviin valmennuksiin. Jos jokin ajankohta ei sovi sinulle, olethan yhteydessä järjestäjään, niin sovitaan sinulle sopiva ajankohta valmennuksen suorittamiselle!

Hyödynnä koko palvelujohtamisen tarjontamme ja suorita myös ITIL 4 Managing prodessional -putki! Lisätietoa löydät täältä: https://www.oppia.fi/courses/wakaru/itil-4-managing-professional/customized

ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

The SwirlTM is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.
Wakaru Oy is an Accredited Training Organisation for ITIL®.Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!