CMDB Foundation plus

Längd: 3.0 dagar
Denna kurs är inte schemalagd just nu. Kontakta oss gärna för att diskutera företagsintern utbildning.

Kursbeskrivning

Varmista paikkasi ilmoittautumalla viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssia. Tämän jälkeen ilmoittautumiset käsitellään jälki-ilmoittautumisina mahdollisuuksien mukaan.

Koulutuspäivän aikataulu on klo 9.00-16.00Mikä on Konfiguraatiotietokanta?

Konfiguraatiotietokanta (CMDB) on organisaation IT infrastruktuurin tärkeä tietolähde. Se tukee palvelua sen koko elinkaaren ajan ITIL® viitekehyksessä. Ilman sitä organisaation palveluiden ja infrastruktuurin ymmärtäminen, seuranta ja johtaminen on vaikeaa.

Konfiguraatiotietokantaan liittyvän terminologian, käsitteiden ja hyvien käytäntöjen ymmärtäminen ITIL®in viitekehyksen mukaan on olennainen osa Konfiguraatiotietokannan onnistunutta toteutusta ja ylläpitoa. Konfiguraatiotietokannan (CMDB) täydentävä sertifiointi on suunniteltu antamaan syvällinen ymmärrys Palveluomaisuuden- ja konfiguraationhallinta -prosessin käsitteistä kuten myös muiden prosessien aiheeseen liittyvistä konsepteista koko palvelun elinkaaren ajalta.

Agenda:

Päivä 1:

  • Tervetuloa
  • Johdanto
  • CMDB:n perusteet
  • SACM Prosessina

Päivä 2:

  • SACM Prosessina jatkuu
  • CMDB ja liittvät prosessit prosessit
  • Teknologia ja CMDB
  • Organisoituminen konfiguraationhallintaan

Kouluttajat: Kurssin kouluttajina toimivat Wakarun kokeneet, sertifioidut ja akkreditoidut kouluttajat. Yli puolet Wakarun oppilaista antaa täydet pisteet kouluttajillemme.

Testi: Testi on ITIL® Foundationia vaativampi monivalintatesti, joka ei kuitenkaan ole niin vaativa kuin Intermediate kurssien testit. Testi koostuu 40 monivalintakysymyksestä ja kestää 60 minuuttia (Kielilisällä 75 minuuttia). Testi suoritetaan ilman opintomateriaalia. Läpäistäkseen testin suorittajalla pitää olla vähintään 26 oikeaa vastausta 40 mahdollisesta (65%). Testissä saa käyttää paperista sanakirjaa.

Tunnustettu sertifiointi kurssista osoittaa, että suorittajalla on vahva tietämys Konfiguraatiotietokannan terminologiasta ja periaatteista.

Esitiedot: ITIL v3 Foundation -kurssin asiasisällön tunteminen on suositeltavaa muttei välttämätöntä. Kurssille osallistuessa osallistujalle jaetaan englanninkielinen ITIL Foundation -kurssin kurssimateriaali.

 

Ohjevideo APMG:n online-tentin varaamiseen

Ohjevideo APMG:n online-tentin suorittamiseen

Ohjevideo APMG:n online-tenttityökalu Proctor U:n

 Avbokningsvillkor
If you can not participate this course, you can send someone else instead of you. If cancellation is done less than two (2) weeks before the course start, we will charge 50% of the price. In case of no show without any cancellation, we will charge the whole price. Cancellation fee will also be charged in case of illness.

Vill du bli partner med Oppia.fi?

Kontakta oss!