Vastuullinen johtaja -valmennus

Kesto: 2.5 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: englanti, Materiaali: online
Vastuullinen johtaja -valmennus, ei tenttiä
1 Kpl
Vastuullinen johtaja -valmennus (2.5 pv), 23.10.2018
1 Kpl
Vastuullinen johtaja -valmennus Materiaali, online
2 400,00 €
+ alv.. 24%.
OPPIASOPIMUS Hinta: 2 160,00€

Tuotekuvaus

Johtaja, sinun tärkein tehtävä on auttaa organisaatiotasi saavuttamaan päämääränsä. Yhtä tärkeää kuin se, mitä saavutamme, on myös se, miten me toimimme. Päivittäistä toimintaa tulee ohjata yhtieset arvot ja pelisäännöt ja sinun tehävänäsi on varmistaa, että niiden mukaan myös toimitaan. Sääntöihin kuuluu omien arvojen ja ohjeiden lisäksi myös lainsäädännön, yhteiskunnan ja sidosryhmien odotukset siitä, mikä on oikein. Ennen kaikkea sinun tehtäväsi on johtaa omalla esimerkilläsi, edistää oikein toimimisen kulttuuria.

Vastuullinen johtaja – valmennuksessa pureudutaan johtajuuden näkökulmasta syvälle eettiseen ja vastuulliseen liiketoimintaan. Miten johtajat luovat – tai tuhoavat – eettisiä yrityskulttuureja? Mitä johtamiskulttuurin liittyviä elementtejä on löytynyt jokaisesta eettiseen skandaaliin päätyneestä organisaatiosta, kuten Volkswagen, Enron, Wells Fargo jne? Mikä on johtajan vastuu väärinkäytösten ja epäasiallisen käytöksen ehkäisyssä ja tunnistamisessa?  Miten sinä voisit johtajana vieläkin paremmin varmistaa, että omat johtamismenetelmäsi ja asettamasi insentiivit ohjaavat ihmisiä oikeaan suhtaan? Miten oikein toimisen kulttuuria luodaan ja edistetään? Toisaalta, miten johtajana parhaiten voimme puuttua ja ratkoa tilanteita, kun alaisemme on toiminut yhteisten arvojen ja sääntöjen vastaisesti? Miten osaisimme kantaa valvontavastuumme kaikista parhaiten?

Valmennus perustuu laajaan käytännön kokemukseen, tutkimustuloksiin ja lukuisten case esimerkkien läpikäyntiin, joiden välityksellä saat vastauksen edellä listattuihin kysymyksiin. Kotiin viemiseksi sinulle jää syvempi ymmärrys omasta johtamisestasi, lukuisia oivalluksia sekä käytännön läheisiä vinkkejä ja työkaluja oman organisaatiosi eettisyyden kehittämiseen. 

Valmennus on tarkoitettu kaikille johtajille, esimiehille ja vaikuttajille, jotka haluavat kehittää johtamistaitojaan ja varmistaa vastuulliset johtamiskäytännöt eettisesti vaikeissa tilanteissa.

Tyytyväisyystakuu: Jos koet ettei valmennus tuottanut vastinetta rahoillesi, saat osallistujamaksun takaisin 100% (reklamaatio tehtävä kirjallisesti 14 vuorokauden kuluessa kurssin loppumisesta).

Valmentajana toimii KTM Niina Ratsula Code of Conduct Companysta. Niinalla on yli 10 vuoden monipuolinen kokemus kansainvälisistä kehittämis- ja johtotehtävistä Nokian ja Kemiran palveluksessa, erikoistumisalueinaan eettiset ja compliance-ohjelmat, sisäinen valvonta, sisäinen tarkastus, väärinkäytösten ehkäisy ja tutkinta sekä yritysvastuu. Kesästä 2018 lähtien Niina on auttanut suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä eettisten ja compliance -ohjelmien, sisäisen valvonnan ja tarkastuksen sekä vastuullisten johtamiskäytäntöjen kehittämisessä. Valmennuksissaan Niina erityisesti painottaa eettisen yrityskulttuurin merkitystä sekä johtajien ja esimiesten roolia sen luomisessa ja kehittämisessä. Niina on suosittu luennoitsija ja on myös kirjoittanut useita ammattijulkaisuja. Niinan blogia voit seurata osoitteessa www.codeofconduct.fi.

Kurssivahvistus: Valmennuksen toteutuminen vahvistetaan viimeistään 10 vuorokautta ennen kurssin ensimmäistä kokoontumiskertaa.Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
23.10.2018
09:00
16:00
Tarkka osoite ilmoitetaan kurssivahvistuksen yhteydessä (Helsinki)
30.10.2018
09:00
16:00
Tarkka osoite ilmoitetaan kurssivahvistuksen yhteydessä (Helsinki)
31.10.2018
09:00
16:00
tunnin mittainen henkilökohtianen sparraus / osallistuja

Valmennus koostuu kahdesta lähiopetuspäivästä, itseopiskelumateriaalista, ennakkotehtävistä sekä tunnin mittaisesta luottamuksellisesta yksilösparrauksesta. Valmennukseen otetaan mukaan maksimissaan 8 osallistujaa, tämän avulla varmistetaan luottamuksellinen keskustelu osallistujien kesken. Valmennuksen aikana tehdään harjoituksia, joiden avulla analysoit omaa johtamistasi. Päätät itse kuinka paljon jaat havaintojasi muille, ja kuinka paljon keskityt itsenäiseen pohdiskeluun.

Itseopiskelumateriaali ja ennakkotehtävät: Saat näihin sähköpostitse erilliset ohjeet kun kurssin toteutuminen on varmistunut. Aikaa näiden läpikäymiselle on hyvä varata 2-3 tuntia sekä ennen kurssia, että lähiopetuspäivien väliin.


Lähiopetuspäivät 23.10. ja 30.10.  klo 9-16 Helsingissä (tarkka osoite tarkentuu)


Henkilökohtainen sparraus 31.10. Helsingissä tai erikseen sovittavana ajankohtana puhelimitse.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!