Välineet äänenhuoltoon - Opastus resonaattoriputken käyttöön

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: paperi
Välineet äänenhuoltoon
1 Kpl
Välineet äänenhuoltoon (1 pv), 17.12.2018
98 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 88,20€
*) Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on ylittynyt. Jätäthän yhteydenottopyynnön, jos haluat jälki-ilmoittautua tälle kurssille.

Tuotekuvaus

Ääni on tärkeä työväline lähes jokaisessa ammatissa ja työtehtävässä. Se myös vaikuttaa kuulijan mielikuvaan puhujasta. Äänenkäytön valmennuksissamme opit terveen ja ilmaisuvoimaisen äänen tuottamisen. 
 
Resonaattoriputken avulla huollat ääntäsi helposti. Veden ja lasisen resonaattoriputken avulla tehdään harjoituksia, jotka saavat aikaan paineen vaihtelua ääntöväylässä, mikä vuorostaan lisää äänihuulien optimaalista kontaktia. Yhden kerran valmennukse kesto on 40 min, jonka aikana sinulle tehdään äänianalyysi, määritetään oikean kokoinen resonaattoriputki sekä opastetaan sen käytössä. Valmennus toteutetaan henkilökohtaisella ohjauksella.
 
Saat mukaasi:
  • harjoitusohjeet
  • resonaattoriputken
  • resonaattoriputken suojan
Pidä tärkeä työvälineesi kunnossa, osallistu valmennukseen!
 
Kysy meiltä myös sinulle sopivaa aikaa!
 

Valemnnuksen ohjaa:

Suomen Puheopiston äänenkäytön ja huollon asiantuntija Marsa Bäck. Hänen rautainen kokemuksensa ja erikoistuminen niin äänenkäytön kuin esiintymistaidon valmentamiseen on auttanut lukuisia ihmisiä ja yrityksiä parempaan vuorovaikutukseen. Marsa käyttää valmennuksissa runsaasti yhteistoiminnallisia menetelmiä ja käy valmennuksen aikana oppimiskeskusteluja.
 
 


Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
17.12.2018
13:00
13:20
Äänianalyysi
17.12.2018
13:20
13:40
Resonaattoriputken käyttö ja harjoitukset

Äänianalyysissä asiantuntija analysoi, tuotatko ääntä terveesti ja taloudellisesti sekä miten hengitys ja artikulaatio toimivat. Myös ryhti ja vartalon asento puhumistilanteessa tarkistetaan. Saat opastuksen resonaattoriputken oikeaoppiseen käyttöön sekä harjoituksiin.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!