Vaikuttava esimiestyö

Kesto: 3 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: paperi
KURSSI SULJETTU!
Valitse toinen aloituspäivämäärä sivun vasemmasta laidasta (mobiilinäkymässä sivun alaosassa)

Tuotekuvaus

Vaikuttava esimiestyö -valmennus esimiehille, jotka haluavat tukea esimiehenä kehittymiseen ja kehittää vuorovaikutustaitojaan valmentavan johtamisen avulla.

Valmennukseen sisältyy 3 lähipäivää HRM Partnersin tiloissa Helsingin Lauttasaaressa, 3 yksilöcoachingtapaamista, vahvuuskartoitus sekä ohjattuja välitehtäviä.  Valmennus on avoin ja ryhmä koostuu eri organisaatioista tulevista osallistujista. Työskentelemme valmennuksessa vuorovaikutteisesti ja toiminnallisesti.Ohjelma

Päivämäärä Aloitusaika Lopetusaika Huom!
04.11.201909:0016:00
19.11.201909:0016:00
11.12.201909:0016:00

Hyvä esimies tuntee itsensä ja osaa johtaa innostusta, sitoutumista sekä uudistumista. Vastuullisessa työssä toimivat esimiehet tarvitsevat ohjausta, jotta he osaavat johtaa itseään, ryhmiään ja muutoksia tavoitteellisesti ja tehokkaasti. Hyvällä esimiestyöllä ja johtamisella on myös suuri merkitys työyhteisön hyvinvointiin ja menestymiseen. 
 
 
Valmennuksen hyödyt

• Kehittää esimiehen vuorovaikutustaitoja ja valmentavalla otteella johtamista

• Lisää itsetuntemusta ja kykyä johtaa itseään sekä omaa työtään 

• Kirkastaa esimiehen roolia ja erilaisia tehtäviä organisaatiossa

• Kehittää osaamista haastavien tilanteiden käsittelemisessä esimiehenä

• Kehittää kykyä johtaa ihmisiä uudistuvassa työelämässä
 
 Kenelle
 Valmennus on suunnattu uusille ja kokeneemmille esimiehille, jotka haluavat tukea esimiehenä kehittymiseen ja kehittää vuorovaikutustaitojaan valmentavan johtamisen avulla. 
 

Toteutus

Valmennukseen sisältyy 3 lähipäivää HRM Partnersin tiloissa Helsingin Lauttasaaressa, 3 yksilöcoachingtapaamista, vahvuuskartoitus sekä ohjattuja välitehtäviä.  Valmennus on avoin ja ryhmä koostuu eri organisaatioista tulevista osallistujista. Työskentelemme valmennuksessa vuorovaikutteisesti ja toiminnallisesti.

 

Peruutusehdot
  • Valmennus pidetään, mikäli vähintään 6 osallistujaa. Pidätämme oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin, ja näistä ilmoitamme viimeistään 10 arkipäivää ennen suunniteltua valmennuksen aloitusta.
  • Osallistuja voi peruuttaa valmennuksen kustannuksitta 14 päivää ennen valmennuksen suunniteltua ensimmäistä toteutuspäivää. Mikäli valmennus peruutetaan alle 14 päivää ennen toteutusta, veloitamme valmennuksen hinnasta 50 %.
  • Maksuehto on 14 päivää.
  • Oikeudet valmennuksen sisältöä koskeviin muutoksiin pidätetään.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!