Vahvuuksista Voimaa

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: paperi
Vahvuuksista Voimaa, ei tenttiä
1 Kpl
Vahvuuksista Voimaa (1 pv), 20.02.2019
350 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 315,00€
*) Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on ylittynyt. Jätäthän yhteydenottopyynnön, jos haluat jälki-ilmoittautua tälle kurssille.

Tuotekuvaus

Koulutus auttaa valjastamaan erilaisten ihmisten vahvuudet ja koko potentiaalin liiketoimintanne hyödyksi sekä antaa työkalut muutoksesta syntyvien mahdollisuuksien hyödyntämiseen. Koulutuksen avulla voitte varmistaa henkilökuntanne hyvinvoinnin ja tehokkaan toiminnan yhteisten tavoitteiden hyväksi. Lisäksi koulutus auttaa työntekijöitä toimimaan muutoksen keskellä sekä näkemään oman mukavuusalueensa ulkopuolella olevat mahdollisuudet.Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
25.03.2019
09:00
16:00
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!