Vahvuuksista Voimaa

Kesto: 0.5 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: paperi
Vahvuuksista Voimaa, ei tenttiä
1 Kpl
Vahvuuksista Voimaa (0.5 pv), 26.03.2019
350 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 315,00€
*) Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on ylittynyt. Jätäthän yhteydenottopyynnön, jos haluat jälki-ilmoittautua tälle kurssille.

Tuotekuvaus

Miten koulutus hyödyttää teitä?

Kun haluat valjastaa erilaisten ihmisten koko potentiaalin liiketoimintasi hyödyksi. Yksilöt voivat hyvin ja työyhteisö toimii tehokkaasti yhteisten tavoitteiden hyväksi.

Vahvuuksista Voimaa – Kun haluat löytää joukkueesi potentiaalin erilaisuuden ymmärtämisessä ja vahvuuksien hyödyntämisessä. Mukaansatempaavia, herättäviä ja todellisia esimerkkejä niin huikeista kuin surkeistakin vuorovaikutustilanteista arjessa. Toimintatyylianalyysi auttaa ymmärtämään ihmisten erilaisuutta.

 Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!