Vahvan mielen rakentaminen

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: pdf
Vahvan mielen rakentaminen., ei tenttiä
1 Kpl
Vahvan mielen rakentaminen. (1 pv), 26.10.2018
490 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 343,00€
*) Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on ylittynyt. Jätäthän yhteydenottopyynnön, jos haluat jälki-ilmoittautua tälle kurssille.

Tuotekuvaus

Oletko ajatellut miten ajattelet? Tai miten ajattelet omaa ajatteluasi? Sinulla on jo hallussasi yksi kaikkien aikojen tehokkaimmista työkaluista, sinun mielesi. Valitettavasti sen mukana ei tullut käyttöohjeita. Joten voi olla, että et ehkä tiedosta miten voit käyttää mielesi huimia mahdollisuuksia vieläkin tehokkaammin. Tässä intensiivisessä yhden päivän koulutuksessa saat konkreettisia työkaluja omaan mieleesi liittyen.

Ajattele asiaa. Kaikki minkä elämässäsi koet, koet oman mielesi kautta. Sanotaan, että meillä on 70 000 ajatusta päivässä. Miten tietoinen olet omasta ajattelustasi ja sen laadusta? Oma ajattelusi vaikuttaa jokaiseen hetkeen elämässäsi. Omalla ajattelullasi voit siunata tai kirota elämäsi. Se millaisia asioita mielessäsi katselet, miten mielesi projisoi sinulle ajatuksesi, millaisia päätelmiä teet ja millaisia tunteita ajattelustasi syntyy vaikuttaa kaikkeen elämässäsi. Ajattelumme on kuitenkin pitkälti automaattista ja omaa ajattelua voi olla hankala muuttaa, jos ei tiedä miten sen tekee. Kun opit muuttamaan omaa ajatteluasi, pääset esimerkiksi nopeammin pois huonoista tunnetiloista, voit muuttaa näkökulmaasi asioihin nopeasti ja voit helpommin motivoitua tekemään tarvittavia asioita. Johda itsesäsi uudella tavalla kohti uusia tuloksia.

Vahvan mielen rakentaminen:

• Subjektiivisen kokemuksemme rakennuspalikat

• Miten voin hahmottaa omaa ajatteluani

• Mielen vaikutus hermojärjestelmäämme

• Mielenhallinnan työkalut

• Työkalut omien sisäisten rajoitusten muuttamiseen

• Työkalut sisäiseen motivaatioon ja asioiden tekemiseen

• Näkökulmat, perspektiivit ja miten voit ajatella laajemmin

• Tietoisuus omasta ajattelusta

Kouluttajana toimii Ilkka Rajala, joka on Suomen kokeneimpia ammattilaisia mielen valmentamisen alueella. Kymmenet tuhannet ihmiset ovat osallistuneet Ilkan koulutuksiin ja tilaisuuksiin yli kymmenen vuoden aikana. Ilkka opettaa mielen jeditaitoja rautaisella kokemuksella. Mitään perinteistä itsensäkehittämisen saarnaa hän ei tarjoa, vaan älykkäitä näkökulmia ja kovia työkaluja. Henkilökohtaisen valmentamisen alueella Ilkka on valmentanut noin 1500 henkilöä ja hänen asiakkaat ovat tyypillisesti yritysjohtoa, huippu-urheilijoita, erikoisjoukkojen sotilaita, taiteilijoita ja julkisuuden henkilöitä. Yleisiä aiheita joista Ilkka kouluttaa yrityksissä on johtaminen, mielen taidot, vaikuttava myynti, uskomusjärjestelmät, tekoäly ja yrityskulttuurin kehittäminen. Ilkka hyödyntää yritysten toiminnan kehittämisessä tekoälyä, jonka avulla hän voi mallintaa yrityksen kollektiivisen mielen. Ilkka voi tarjota tarkkaa dataa siitä, miten koko yritys, ryhmä tai yksilö ajattelee.Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
26.10.2018
09:00
16:00
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!