Vaativien johtamistilanteiden hallinta

Kesto: 2 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: online
ILMOITTAUTUMINEN KURSSILLE ON SULJETTU.

Tuotekuvaus

Esimiesten/johtajien kommunikoinnilla on valtava merkitys organisaatioissa. Miten rakennat luottamusta, syvennät vuorovaikusta, vaikutat ja annat palautetta - harjoittele tärkeimpiä vaativia johtajan ja johdettavan välisiä keskusteluja.
Tällä videolla valmentajamme Arto Kuuluvainen kertoo tarkemmin Mercurin valmennuksesta Vaativien johtamistilanteiden hallinta.Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
23.10.2018
09:00
18:00
24.10.2018
08:30
17:00

Vaativien johtamistilanteiden hallinta -valmennuspäivillä harjoitellaan tärkeimpiä vaativia johtajan ja johdettavan välisiä keskusteluja. Näiden harjoitusten ja niistä saamasi palautteen perusteella teet omat päätökset ja toimintasuunnitelman, kuinka kehität omaa työtäsi vaativissa johtamistilanteissa. Käytössäsi on puolen vuoden ajan Mercuri Online -verkkokirjaston koko business-sisältö. Suosittelemme pohjatiedoiksi Myyjien johtaminen -valmennuksen tietoja ja taitoja.

Vaativat johtamistilanteet

 • johtajan kommunikoinnin merkitys organisaatiolle
 • vaativien vuorovaikutustilanteiden tunnistaminen
 • tavoitteellisuus ja onnistumisen tärkeys

Myyjien työskentelyn arviointi kommunikoinnin lähtökohtana

Luottamuksen rakentaminen

 • luottamus hyvän johtamisen perustana
 • keinot luottamuksen rakentamiseen

Vuorovaikutuksen syventäminen

 • kuuntelu ja kuuleminen
 • mielentilaan vaikuttaminen
 • kehityskeskustelu

Yrityksen arvoihin ja pelisääntöihin liittyvät keskustelut

 • omat arvot, yrityksen arvot
 • kriittisen palautteen antaminen

Muutosten toteuttaminen

 • perustelut muutoksille
 • ajankäyttöön vaikuttaminen

Oman työskentelyn kehittäminen

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö.

Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 30 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme verkkokirjasto-, toimisto, ja varauskuluina 500 euroa. Verkkokirjasto on tällöin edelleen käytössä ohjelmakuvauksen mukaisesti 3 / 6 / 9 / 12 kk.

Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme verkkokirjasto-, toimisto- ja varauskuluina 70 % kurssimaksusta. Verkkokirjasto on tällöin edelleen käytössä ohjelmakuvauksen mukaisesti 3 / 6 / 9 / 12 kk.

Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta (no-show-tapaus), veloitamme koko osallistumismaksun. Verkkokirjasto on tällöin edelleen käytössä ohjelmakuvauksen mukaisesti 3 / 6 / 9 / 12 kk. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Internaattikulut

Majoitus- ja ruokailukustannukset ja mahdolliset oheisohjelmat (esim. kuntotesti) eivät sisälly Mercurin valmennusten hintoihin, ellei valmennuksen tiedoissa ole toisin mainittu. Valmennuspäivät toteutetaan vahvistetun aikataulun mukaisesti hotellissa / kokouskeskuksessa, ja osallistuja/yritys maksaa valmennuspäiviin kuuluvat kahvi- ja lounastarjoilut sekä kokoustilat ja oheispalvelut ja mahdollisen majoituksen suoraan palveluiden tarjoajalle.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!