Työelämän tietosuoja pähkinänkuoressa

Kesto: 0.5 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: paperi
ILMOITTAUTUMINEN KURSSILLE ON SULJETTU.

Tuotekuvaus

Yleinen tietosuoja-asetus tuli suoraan sovellettavaksi jäsenvaltioissa 25.5.2018. Jäsenvaltioilla on kuitenkin oikeus täsmentää ja täydentää asetuksen säännöksiä jäsenvaltioiden liikkumavaran puitteissa.

Työantaja käsittelee lähtökohtaisesti laajasti työntekijöiden erilaisia henkilötietoja, jotka ovat tarpeen työsuhteen kannalta. Samoin työnantaja käsittelee rekrytointitilanteissa työnhakijoiden henkilötietoja. Työnantajan kerätessä ja käsitellessä työnhakijan, työntekijän ja virkasuhteessa olevan henkilön henkilötietoja, yksityisyyden suoja tulee huomioida koko tiedon käsittelyn elinkaaren aikana.

Koulutuksessa käydään läpi työelämän tietosuojakysymyksiä niin, että työelämän osapuolet tietävät, miten tietosuojaan ja henkilötietojen käsittelyyn liittyviä kysymyksiä ratkaistaan työpaikalla.

Tervetuloa kuulemaan ja päivittämään tietosi työelämän tietosuojakysymyksistä sekä kuulemaan uuden tietosuoja-asetuksen vaikutuksista työelämän tietosuojaan. Ohjelma

Ohjelma klo 09.00–12.00

Ilmoittautuminen, kahvitarjoilu ja materiaalin jako klo 08.30
Koulutus päättyy klo 12.00
 

Koulutuksen aihealueet:

  • Henkilötietojen käsittely työelämässä uusi tietosuoja-asetus huomioiden
  • Rekrytointi
  • Tarpeellisuusvaatimus
  • Henkilötietojen käsittelyn edellytykset
  • Arkaluonteisten tietojen käsittely
  • Tekninen valvonta, sähköpostit ja tietoverkot
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!