Tunneilmapiirin johtaminen ja viisas vuorovaikutus

Kesto: 0.5 pv
Kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu. Ota yhteyttä ja sovi asiakaskohtainen koulutus.

Tuotekuvaus

Työelämä on murroksessa ja esimiestyö & johtaminen & tiimin vetäminen muuttuu sen mukana. Miltä sinusta kuulostavat avainteemat: Kuunteleminen. Aito vuorovaikutus. Läsnäolo. Tunnetaidot. Inhimillisyys. Vuorovaikutus. Sanallinen ja sanaton viestintä. Muiden kohtelu. Työetiikka.

Tässä päivässä pysähdymme harjoittelemaan viisaan vuorovaikutuksen rakentamista sekä tunneilmapiirin luomista ja johtamista. Pohdimme erilaisia tapoja hahmottaa asioita sekä kuullun hahmottamisen ja ymmärtämisen eroja. Meillä kaikilla on oma uniikki maailmankuvamme, johon koetamme sovittaa kuulemamme asiat ja tämä aiheuttaa vääristymiä. Tutkimme omaa sanallista ja sanatonta viestintäämme ja tulemme tietoiseksi siitä. Harjoittelemme kuuntelemisen ja kysymisen taitoja. Oivallamme miten rakennamme luottamuksellista ja avointa tunneilmapiiriä, jossa työelämässämenestyjän taidot vahvistuvat.

Osallistujana saat työkaluja ja konkreettisia keinoja vuorovaikutuksen kehittämiseen. Oivallukset on päivän kokemusten jälkeen helppo viedä omiin toimintamalleihin sekä kohtaamisiin. Työyhteisön voimavarat löytyvät tänä päivänä työyhteisön olemassa olevien voimavarojen monipuolisemmasta hyödyntämisestä, tunneilmapiirista sekä vuorovaikutustaidoista.

  • Viisas ja vaikuttava vuorovaikutus ja läsnäolo
  • Erilaiset maailmankuvat ja viestin vääristymät
  • Kuunteleminen ja vahvat kysymykset avaimina toisen ajattelun ymmärtämiseksi
  • Kätketkö vai käytätkö tunteita työelämässä:
    • Tunnetaidot ja inhimillisyys työelämässä
    • Tunteet myönteisen ajattelun boostaajana
    • Hyvän tunneilmapiirin rakentaminen

Koulutus pidetään Helsingissä ja sen kesto on 9.00-12.30.

Valmentajasi

Koulutuspäivä on kahden kouluttajan vetäminä. Kouluttajina toimivat Anniina Hukari, Taito Training sekä Jaana Hautala Oivaltamaan.

Jaana Hautala

on erittäin kokenut yritys- ja mentaalivalmen­taja, NLP kouluttaja ja tietokirjailija. Jaanan intohimo on mentaalivalmennus – itsetuntemus, henkinen suorituskyky, mielentaidot sekä vuorovaikutus kiihtyvästi muuttuvassa ympäristössä. Hän tuo rohkeutta, innovaatisuutta ja uudenlaista näkökulmaan kokonaivaltaiseen hyvinvointiin. Työotteeltaan Jaana on vahvasti läsnäoleva, innostava ja oivalluttava. Hän haastaa osallistujia pysähtymään oman ajattelunsa ja toimintansa äärelle sekä antaa tilaa osallistujien ajattelulle ja kokemusten jakamiselle. Tietosisällön lisäksi toiminnallisuus sekä omakohtainen tekeminen ja harjoittelu ovat Jaanan koulutusten keskiössä.

Coachina Jaanan ydinosaamista ovat: itsetuntemus, erilaisuuden ymmärtäminen, aito vuorovaikutus, mielentaidot, palautuminen, suorituskyvyn ylläpito, pysähtyminen sekä muutoksessa toimiminen.

Linkedin Jaana

Oivaltamaan

 

Anniina Hukari

on oivalluttava kehittämis- ja muutosasiantuntija sekä kouluttaja, joka uskoo vahvasti organisaatioissa, tiimeissä ja yksilöissä olevaan potentiaaliin. Hän auttaa kirkastamaan tavoitteet ja pusken yksilöitä ja tiimejä positiivisesti niitä kohti rinnalla kulkien ja yhdessä tehden. Suurena intohimona on parhaiden toimintatapojen rakentaminen organisaatioihin ja niiden kautta sekä tuloksellisuuden että työhyvinvoinnin lisääminen. Anniina on erittäin kokenut esimiesten ja johdon kouluttaja sekä coach.

Anniinalla on yli 18 vuoden kokemus ihmisten valmentamisesta, kouluttamisesta ja ohjaamisesta. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri, business coach master ja NLP master, jolla on pedagoginen opettajanpätevyys. Lisäksi Anniina on opiskellut muun muassa aivotutkimusta.

Coachina Anniinan ydinosaamista ovat: oppiminen ja aivot muutoksessa ja kehittymisessä, uusien toimintatapojen ja mallien kehittäminen sekä vieminen käytäntöön, ihmisten erilaisuus, läsnäolo ja vuorovaikutus, vahvuusajattelu sekä esimiesten ja johtajien työote ja valmentaminen.

Linkedin Anniina

Taito Training

 Peruutusehdot
Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!