Tuoteomistajuuden ja Ketterän Johtajuuden Tehokoulutus - Ketteryyttä Product Ownereille, Scrum Mastereille ja Agile Coacheille. Mitä tuoteomistajuudesta tulee tietää Agile Leadership rooleissa?

Kesto: 0.5 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: englanti, Materiaali: pdf
ILMOITTAUTUMINEN KURSSILLE ON SULJETTU.
Valitse toinen aloituspäivämäärä sivun vasemmasta laidasta (mobiilinäkymässä sivun alaosassa)

Tuotekuvaus

Kohdeyleisö:  Tuoteomistajat, Ketterät johtajat, Scrum Masterit, Agile Coachit

Koulutuksen kuvaus:

Ketterässä toimintatavassa roolien tehtävät usein sekoittuvat. Kaikkien toimijoiden on hyvä ymmärtää mitä Product Ownerin tehtäviin kuluu ja kuinka niitä hoidetaan käytännössä. Ketterän tuoteomistajan tehokoulutuksessa käydään läpi mitä Product Ownereiden toimenkuva on ja kuinka he vaikuttavat osana ketterää yhteisöä. Pureudumme siihen kuinka rakennetaan tuotevisio ja kuinka tuotteen ominaisuudet jaetaan Epiceihin, Featureihin ja User Storeihin. Koulutukseen kuuluu myös erilaiset päätöksentekotavat itseohjautuvassa tiimissä. Käymme läpi mitä tarkoittaa moderni ketterä johtajuus; Jos tiimit ovat itseohjautuvia niin millainen rooli esimiehelle jää? Kuinka liiketoiminnan ja tuotekehitystiimien tulee toimia yhdessä jotta ketteryydellä haetut hyödyt konkretisoituvat? Käymme myös läpi millaisia ongelmia ketteryydessä on ja kuinka ne voi taklata. Viljelemme hands on vinkkejä ja oikean elämän esimerkkejä siitä kuinka ketteryydessä kannattaa toimia. 

Sisältö:

  • Johdanto ketteryyteen
  • Mitä liiketoimintahyötyjä ketteryydellä tavoitellaan?
  • Mitä ketteryys tarkoittaa liiketoiminnan näkökulmasta?
  • Tuotevisiosta valmiiseen tuotteeseen
  • Ketterä päätöksenteko: Neuvonantoprosessi, suostumusprosessi
  • Hajautettu esimiesrooli, itseohjautuvuus ja ketterä johtajuus
  • Kuinka liiketoiminnan pitää toimia jotta tuotekehitystiimit toimivat mahdollisimman sujuvasti?
  • Ketteryyden sudenkuopat

 Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!