Tietosuora – Ajankohtaista Työsuhdejuridiikasta II

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: pdf
KURSSI SULJETTU!

Tuotekuvaus

Miksi?

Tietosuora on neljä kertaa vuodessa järjestettävä parin tunnin koulutus, jossa kuulet tuoreimmat ja tärkeimmät ajankohtaistiedot työsuhdejuridiikasta tiiviissä paketissa. Kouluttajina toimivat työsuhdejuridiikkaan perehtyneet ja uusimpien muutosten parissa työskentelevät palkkahallinnon lakiasiantuntijat.

Vuoden 2018 toisessa Tietosuorassa tutustutaan henkilöperusteiseen irtisanomiseen ja työaikalain muutoksiin.

Jos haluat pysyä kiinni ajankohtaisimmassa ammattitiedossa ja päivittää omaa asiantuntijuuttasi nopeasti ja vaivattomasti, Tietosuora on juuri sitä mitä kaipaat. Tietosuora tarjoaa sinulle katsauksen työsuhdejuridiikan muutoksiin, joko välittömässä keskusteluyhteydessä asiantuntijoihin tai verkon kautta työpisteelle tai kotisohvalle asti.

Miten?

Tietosuora on tehokas parin tunnin luento, joka striimataan live-lähetyksenä. Voit osallistua koulutukseen joko etänä tai paikan päällä. Valitse ilmoittautumislomakkeella, kummalla tavalla osallistut.

Ohjeet etäosallistumiseen saat ilmoittautumisen jälkeen.

Koulutus sopii PHT-ylläpitokoulutukseksi.Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
12.06.2019
09:00
11:00
Työaikalain muutokset
Henkilöperusteinen irtisanominen

08.45 – 09.00 Ilmoittautuminen ja aamukahvi
09.00 – 11.00 Luennot
 

Kouluttaja:
Anna-Karin Mickwitz
OTM, varatuomari ja lupalakimies

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!