Tekoäly, digi ja minä

Kesto: 0.5 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: paperi
Tekoäly, digi ja minä, ei tenttiä
1 Kpl
Tekoäly, digi ja minä (0.5 pv), 12.12.2019
145 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 130,50€

Tuotekuvaus

Koetko, että haluat ymmärtää paremmin, mistä oikein on kyse?

Koetko pelottavana kuulemasi viestit, miten tekoäly vie työpaikat ja mietit, miten itse selviydyt tästä työn muuttumisesta?

Haluaisitko enemmän tietoa ja ymmärtää mitä näillä tekonologioilla voidaan tehdä ja kuulla esimerkkejä, miten uutta teknologiaa on hyödynnetty?

Silloin tämä valmennus on juuri sinua varten. 

Tässä koulutuksessa en opeta sinulle miten koodataan. Se jääköön tässä hetkessä koodareille, mutta autan sinua ymmärtämään teknologian hyödyt työelämälle ja ehkä sinun työpaikallesi.  

 

Valmennuksessa ja siihen liittyvässä työpajassa ja dialogissa saat

  • perustietoa muutamista teknologioista ja

  • kuulet, miten niitä on hyödynnetty eri toimialoilla käytännön työssä

  • löydät keinoja, miten voit jatkossa parantaa omaa osaamistasi

  • ymmärrät, miten työyhteisö voi tukea uuden oppimisessa

  • osaat löytää tilanteita tai asioita organisaatiosi prosesseissa, joita voisi tehokkaammin, järkevämmin ja laadukkaammin hoitaa teknologian avulla

  • saat ymmärrystä ja pääset osallistumaan keskusteluun muiden samassa tilanteessa olevien kanssa

 

Valmentajana toimii Tarja Eloranta, tietojohtamisen ammattilainen, organisaatioiden kehittäjä ja muutosvalmentaja. Tarja on jo vuosien ajan parantanut omaa osaamistaan digitaalisista ratkaisuista ja johtanut digimuutosta pankkisektorilla. Tarja on Tietojohtaminen Ry:n, Suomen strategisen johtamisen seuran jäsen ja kiertänyt erilaisissa digikonferensseissa vahvistamassa osaamistaan. Tarjan missiona on auttaa organisaatioita kehittymään ja yksilöitä rohkaistumaan pelon sijasta ajattelemaan asioita, prosesseja ja toimintatapoja uudella tavalla sekä hyödyntämään uutta teknologiaa työn helpottamiseksi ja asiakkaan hyödyksi.

Löydät lisätietoja meistä www.kmfuture.fi tai soita 0452275021/tarja.eloranta@kmfuture.fi

 

 Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!