Scrum Master koulutus, moduli 2: Scrum simulaatio

Kesto: 0.5 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: pdf
Scrum Master koulutus, moduli 2: Scrum simulaatio, ei tenttiä
1.00 Kpl
Scrum Master koulutus, moduli 2: Scrum simulaatio (0.5 pv), 24.09.2020
220 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 198,00€

Tuotekuvaus

Olemme ajatelleet Scrum Master koulutuksen uudella tavalla, ja pikkoneet osa-alueet helposti pureskeltaviksi kokonaisuuksiksi. Koko valmennuksen löydät täältä: https://www.oppia.fi/COURSES/TASKMILL/SCRUM-MASTER-KOULUTUS

Moduli 2 Scrum simulaatio. Koe Scrum käytännön harjoituksessa:

  • Sprintin suunnittelu
  • Daily
  • Sprintin katselmointi
  • Retrospektiivi

Osallistujat saavat äänestää pidetäänkö simulaatio luokkahuoneessa vai etätyökaluilla.

Valmentajasta:

Raija Harle, agile coach ja kouluttaja

Raijan intohimona on viedä organisaatiot ketterän tekemisestä aidosti ketterään toimintaan. Hän valmentaa koko organisaation tiimistä johtoon ketterien menetelmien saloihin. SAFen parissa Raija on toiminut vuodesta 2014 lähtien. Hän on toiminut RTE:nä (release train engineer) tuotekehitysjunissa, coachannut tiimejä ja junia, ja kouluttanut satoja ihmisiä Scrumin, SAFen ja Kanbanin saloihin.

 

Voit osallistua koko koulutukseen, tai valita kokonaisuudesta omaan kehittymistarpeeseesi sopivan tai sopivat modulit. Toteutamme valmennuksen GoogleMeetillä.

 Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!