Leading SAFe (SAFe Agilist sertifiointi)

Kesto: 2 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: englanti, Materiaali: paperi
Leading SAFe (SAFe Agilist sertifiointi), ei tenttiä
1.00 Kpl
Leading SAFe (SAFe Agilist sertifiointi) (2 pv), 08.09.2020
995 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 895,50€

Tuotekuvaus

Kun kehitysorganisaatio kasvaa, tarvitaan järjestelmällinen tapa tehdä töitä ja yhteinen kieli. SAFe vastaa tähän tarpeeseen. SAFe-malli koostuu jo valmiiksi toimiviksi todetuista käytännöistä, kuten Scrumista ja Leanistä, ja siksi SAFen suosio on nopeasti kasvanut. SAFe auttaa ketteröittämään liiketoimintasi ja selviytymään voittajana digitalisaation vallankumouksessa.

Koulutuksessa saat osaamisen, jonka avulla voit johtaa ketterää tuotekehitysorganisaatiota käyttäen hyväksi Leaniä, systeemiajattelua ja ketterää tuotekehitystä. Ymmärrät miten liiketoiminnan ketteryys auttaa kilpailuilla markkinoilla. Käymme läpi, miten tiimin ja teknistä ketteryyttä rakennetaan ja miten kehitys kannattaa organisoida arvontuoton ympärille.

Opit myös miten tuetaan ketterää organisaatiota suunnittelemaan ja toteuttamaan arvoa 8-12 viikon sykleissä ja koordinoimaan monta tuotekehitysjunaa. Tutkit, miksi asiakaskeskeinen ajattelutapa ja muotoiluajattelu on onnistumisen kannalta olennaista. Opit myös ymmärtämään miten salkunhallinta omassa organisaatiossa kannattaa hoitaa.

Kurssi on valmistaa sinua sertifiointikokeeseen matkalla sertifioituksi SAFe® Agilistiksi (SA)

Kenelle kurssi sopii?

CEO, johto, projektipäällikkö, hankepäällikkö, kehityspäällikkö, Scrum Master, konsultti, muutosagentti, arkkitehti, Release Train Engineer, tiiminvetäjät, CIO, laatuvastaavat, muut ratkaisun kehittämiseen liittyvät roolit.

Kurssin tavoitteet

  • Johda muutosta liiketoiminnan ketteryyteen SAFen avulla (Business Agiity)
  • Tule Lean-Agile johtajakti
  • Ymmärrä asiakkaan tarpeet muotoiluajattelun avulla
  • Mahdollista ketterä tuotekehitys
  • Laajenna Lean Portfolion hallintaan 

Kurssin jälkeen voit suorittaa arvostetun SAFe® Agilist (SA) sertifioinnin 30 päivän aikana verkossa.

Lisätietoa Scaled Agile Incin sivuilta: https://www.scaledagile.com/certification/courses/leading-safe/

Taskmill on ketterään johtamiseen ja valmentamiseen erikoistunut konsulttitoimisto. Tutustu meihin täällä: https://www.taskmill.fi/Ohjelma

Päivämäärä Aloitusaika Lopetusaika Huom!
08.09.202009:0017:00
09.09.202009:0017:00
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!