Leading SAFe (SAFe Agilist sertifiointi)

Kesto: 2 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: englanti, Materiaali: paperi
Leading SAFe (SAFe Agilist sertifiointi), ei tenttiä
1.00 Kpl
Leading SAFe (SAFe Agilist sertifiointi) (2 pv), 04.06.2020
800 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 720,00€

Tuotekuvaus

SAFe mahdollistaa uusien ratkaisujen kehittämisen tehokkaasti ja ketterästi, antaen siten organisaatioille voiton avaimet tässä nopeasti muuttuvassa maailmassa.  Tästä valmennuksesta saat kokeneiden kouluttajien avustuksella hyvän ymmärryksen SAFen takana olevista periaatteista ja siitä, miten ja miksi SAFe toimii.

Kurssilta osallistujat saavat ymmärryksen, jota tarvitaan Lean/agile -organisaation johtamiseen, sekä SAFen perustana oleviin periaatteisiin. SAFe perustuu jo toimiviksi todennettuihin toimitatapoihin, kuten ketterään kehittämiseen, Lean-ajatteluun, DevOps-käytäntöihin ja systeemiajatteluun. Osallistujat pääsevät myös perehtymään liiketoiminnan ketteryyteen, joka on selviytymisedellystys kilpailluilla markkinoilla.

Kenelle kurssi sopii?

CEO, johto, projektipäällikkö, hankepäällikkö, kehityspäällikkö, Scrum Master, konsultti, muutosagentti, arkkitehti, Release Train Engineer, tiiminvetäjät, CIO, laatuvastaavat, muut ratkaisun kehittämiseen liittyvät roolit.

Kurssin tavoitteet

  • Johda muutosta liiketoiminnan ketteryyteen SAFen avulla (Business Agiity)
  • Tule Lean-Agile johtajaksi
  • Ymmärrä asiakkaan tarpeet muotoiluajattelun avulla
  • Mahdollista ketterä tuotekehitys
  • Laajenna Lean Portfolion hallintaan 

 

Kurssin jälkeen voit suorittaa arvostetun SAFe® Agilist (SA) sertifioinnin 30 päivän aikana verkossa.

 

Lisätietoa Scaled Agile Incin sivuilta: https://www.scaledagile.com/certification/courses/leading-safe/

Taskmill on ketterään johtamiseen ja valmentamiseen erikoistunut konsulttitoimisto. Tutustu meihin täällä: https://www.taskmill.fi/

Nyt Leading SAFe avajaishinnalla!

 Ohjelma

Päivämäärä Aloitusaika Lopetusaika Huom!
04.06.202008:3017:00
05.06.202008:3017:00
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!