Henkilökohtainen ketteryys - miten hyödynnät ketteriä menetelmiä omassa työssäsi tai vapaa-ajalla (etävalmennus)

Kesto: 0.3 pv
Kurssin hinnoittelu

Tuotekuvaus

Tuntuuko että aika ei riitä? Onko sinulla tuhat rautaa tulessa, mutta mikään asia ei tunnu etenevän?

Haluatko saada muutoksen aikaan? Elämme maailmassa, jossa kiire ja jatkuva tavoitettavuus sanelevat arkeamme enemmän kuin koskaan. Työelämän ja vapaa-ajan raja on viime vuoden aikana hämärtynyt entisestään ja yhä useampi meistä kamppailee arjen jaksamisen kanssa.

”Henkilökohtainen ketteryys”-koulutus tarjoaa konkreettisia menetelmiä näihin haasteisiin ja sopii sinulle, joka haluat kehittää oman elämäsi hallintaa ja organisoida arkeasi uudella tavalla. Opi hyödyntämään ketteriä menetelmiä myös itseesi, ja organisoi tehtäväsi uudella tavalla niin töissä kuin vapaa-ajallakin.

 

Koulutuksen sisältö:

  • Itsensä johtaminen

  • Keskittyminen ja priorisointi

  • Tulipaloista suunnitelmallisuuteen

  • Roolit: tuoteomistaja, kehittäjä ja valmentaja

  • Viikottainen katselmointi ja suunnittelu – juhlistus ja valinta

  • Päivittäispalaveri eli daily

  • Näin pääset alkuun

 

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat päästä tulipalojen sammuttelusta suunnitelmalliseen tekemiseen. Koulutus sopii hyvin myös henkilöille, joilla ei ole mahdollisuutta toimia osana tiimiä, mutta jotka haluavat ymmärryksen ketterien tiimien toiminnasta.

Toteutamme valmennuksen Google Meetillä.

 

Valmentajasta:

Raija Harle, agile coach ja kouluttaja

Raijan intohimona on viedä organisaatiot ketterän tekemisestä aidosti ketterään toimintaan. Hän valmentaa koko organisaation tiimistä johtoon ketterien menetelmien saloihin. SAFen parissa Raija on toiminut vuodesta 2014 lähtien. Hän on toiminut RTE:nä (release train engineer) tuotekehitysjunissa, coachannut tiimejä ja junia, ja kouluttanut SAFea, Scrumia ja KanbaniaOma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!