TALOUDEN JOHTAMINEN

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: paperi
TALOUDEN JOHTAMINEN, ei tenttiä
1 Kpl
TALOUDEN JOHTAMINEN (1 pv), 27.11.2018
585 €
+ alv.. 24%.
OPPIASOPIMUS Hinta: 526,50€
*) Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on ylittynyt. Jätäthän yhteydenottopyynnön, jos haluat jälki-ilmoittautua tälle kurssille.

Tuotekuvaus

MIKSI?

Talouden johtamisen osaamista tarvitsevat melkein kaikki, jotka tekevät valintoja ja päätöksiä liiketoiminnassa. Tule oivaltamaan, mitä talouden johtaminen on parhaimmillaan. Minkälaisia välineitä sinulla on käytettävissäsi ja miten niitä hyödynnetään.

MITEN?

Koulutus on pienryhmämuotoinen – enintään 30 osallistujaa.

Koulutuksessa pääset alan asiantuntijan opastuksella sparraamaan omia näkemyksiä ja vertaamaan niitä muiden näkemyksiin talouden johtamisesta. Saat konkreettisia työkaluja, joita voit hyödyntää oman tai työnantajayrityksen ohjaamisessa tai asiakasyrityksen yrittäjien/työntekijöiden auttamisessa.

Kouluttaja on kokenut yritysvalmentaja, joka on kouluttanut yli 1000 valmennustapahtumaa niin räätälöidyissä yritysvalmennuksissa kuin lukuisten suomalaisten koulutusorganisaatioiden valmennuksissa.

Esittelyvideo

 

Kouluttajat: 

Timo Toivanen

 oivalluttaja, yritysvalmentaja

 TT Valmennus OyOhjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
27.11.2018
09:00
16:00
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!