SAFe® Sertifiointikurssit

Kesto: 2.0 pv
Kurssin hinnoittelu
tuuli.pesonen@talentbase.fi

Tuotekuvaus

Järjestämme kaksipäiväisiä sertifiointikursseja Scaled Agile Frameworkista kaikille, jotka haluavat ymmärtää olennaisen SAFesta tai ovat muutoin kiinnostuneita ketterän kehityksen skaalaamisesta. 

Koulutukset sopivat kaikille ketterää muutosta eteenpäin vieville sekä heille, jotka tukevat timien toimintaa osana ketteriä julkaisujunia. Myös roolit, jotka tarkentavat liiketoiminnan tarpeita sekä mahdollistavat tuotteen kehitysvirran jatkuvan tasaisen arvontuoton, saavat koulutuksista hyötyjä päivittäiseen työhönsä.

Koulukset on mahdollista järjestää myös etäopetuksena.

  • Leading SAFe
  • SAFe DevOps 
  • SAFe Product Owner / Product Manager 
  • SAFe Scrum Master 
  • SAFe Advanced Scrum Master
  • SAFe for Teams 
  • SAFe Lean Portfolio Management

Kurssit valmistelevat suorittamaan sertifiointitentin ja saamaan SAFe-sertifioinnnin. Materiaali ja tentti ovat englanniksi, mutta kurssi voidaan pitää niin suomen kuin englannin kielellä. Lisätietoja kursseista: SCALED AGILE INC.

Kouluttajamme

   

Olemme kouluttaneet satoja ihmisiä ketteriin menetelmiin ja valmentaneet yli 150 erilaista tiimiä. SAFe kursseillamme kouluttajina toimivat Tuuli Pesonen ja Vesa Purho, jotka ovat saaneet erinomaista palautetta sekä opetustaidoistaan sekä asiantuntevuudestaan. Tutustu kouluttajiimme tarkemmin TÄSTÄ.

Tutustu myös webinaareihimme!


Talent Base (member of Loihde Group)

Luomme digitaalisen aikakauden menestystarinoita. Yhdistämme datan, pilviteknologian, ketterät toimintamallit ja kokemuksen asiakkaidemme liiketoiminnan kasvuvoimaksi. Tutkimuksemme mukaan asiakkaamme arvostavat erityisesti ratkaisukeskeisyyttämme, kykyämme kuunnella ja ymmärtää heidän tarpeitaan sekä taitoamme tarjota palveluita esitettyyn ongelmaan. 

Asiakkaidemme mukaan he ovat valmiita suosittelemaan meitä muun muassa ketterille muutosmatkoille, digitaalisen liiketoiminnan konseptointiin, dataan ja analytiikkaan sekä sisällönhallintaan - toisin sanoen kaikille alueille, joilla tarjoamme palveluita.

Tutustu meihin ja palveluihimme osoitteessa www.talentbase.fi 

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!