Ketterä tuoteomistajuus

Kesto: 2 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali:
Early Bird: Ketterä tuoteomistajuus
1.00 Kpl
Ketterä tuoteomistajuus (early bird) (2 pv), 03.09.2020
800 €
+ alv.. 24%.

Tuotekuvaus

Mitä nopeammin maailma ympärillä muuttuu, sitä tärkeämpää on kyky reagoida muutoksiin nopeasti, mutta järjestelmällisesti. Kun organisaatiot sisäistävät ketteryyden periaatteet ja käytännöt, ne reagoivat nopeammin yllättäviin tilanteisiin. Tällä kahden päivän kurssilla perehdytään siihen, kuinka kehitetään oikeita asioita visiota ja ketteriä työjonoja hyödyntäen, miten nämä asiat kehitetään oikein iteratiivisella jatkuvalla kehittämisellä sekä kokonaisvaltaisen ratkaisusuunnittelun tukemana, sekä kuinka ketterän ja leanin periaatteet, toimintatavat ja tiimit auttavat kehittämään asiat nopeammin.

Kurssin jälkeen pystyt tuoteomistajana hyödyntämään erilaisia toimintatapoja, jotta kehitetään oikeita asioita. Ymmärrät eri näkökohdat ketterään tuoteomistajuuteen sekä ketterien toimintatapojen tärkeyden, kun oikeat asiat kehitetään oikein. Tiedät kuinka tehokkaat ketterät tiimit sekä Lean-periaatteet tukevat näiden asioiden kehittämistä nopeasti ja tunnistat yleisimpiä sudenkuoppia ketteryyden hyödyntämisessä. Ymmärrät lisäksi miksi eräkokojen pienentäminen ja kehittämisen virtauksen parantaminen on niin tärkeää ja miten oikeanlaiset metriikat auttavat näiden parantamisessa. Saat mukaasi konkreettisia työkaluja ketterien työjonojen hallintaan sekä priorisointiin sekä käytännön taitoja asiakasarvon validointiin ja ketteränä tuoteomistajana onnistumiseen nykyajan organisaatioissa. 

Kurssin sisältö:

 • OSA1: Johdatus Agile & Lean -kehitykseen
  • Johdatus ketteryyteen ja Leaniin
  • Ketteryyden sudenkuopat
  • Mittarointi
  • Ketterä tuoteomistajuus
 • OSA2: Kehitä oikeita asioita
  • Visio ja tiekartta
  • Tuotteen / palvelun työjono
  • Työjonon hallinta: priorisointi ja estimointi
 • OSA3: Kehitä asiat oikein
  • Iteratiivinen ja jatkuva kehittäminen
  • Kokonaisvaltainen ratkaisusuunnittelu
  • Käyttäjätarinat sekä ei-toiminnalliset vaatimukset (NFR)
 • OSA4: Kehitä asiat nopeasti
  • Lean-kehittämisen periaatteet
  • Scrum, Kanban, DevOps
  • Eräkoot sekä tehokkaat ketterät tiimit

Kurssilla tehdään erilaisia työpajaharjoituksia. Koulutus pidetään suomenkielellä, mutta materiaali on englanniksi.

Kenelle koulutus sopii:

Koulutus sopii kaikille, jotka toimivat keskeisissä rooleissa liittyen ketterään tuote- ja projektinhallintaan. Ketterä tuoteomistajuus -kurssi sopii lisäksi erityisesti tuoteomistajille sekä tuote- ja projektipäälliköille, sekä muille rooleille jotka työskentelevät projektien ja tuotteiden parissa ja ovat vaikuttamassa organisaation muutokseen kohti ketterää toimintamallia.

Vaikka pohjatiedot mm. ketteryydestä Leanista tai projektien ja tuotteiden hallinnasta ovat osallistujille eduksi, ne eivät ole pakollisia. Koulutus sopii sekä yritysten että julkishallinnon henkilöille.

Kouluttajamme: 

Kaikki kouluttajamme ovat kokeneita ketteryyden asiantuntijoita, jotka ovat saaneet erinomaista palautetta opetustaidoistaan sekä asiantuntevuudestaan. Kouluttajamme ovat keränneet vuosien käytännön kokemuksen erilaisista projekteista, rooleista sekä ketteristä tiimeistä ja organisaatioista. Olemme kouluttaneet satoja ihmisiä sekä tiimejä ketteriin menetelmiin ja koulutustemme osallistujat ovat kokeneet saaneensa konkreettisia hyötyjä ketteriin toteutuksiinsa. Tutustu kouluttajiimme tarkemmin tästä.Ohjelma

Päivämäärä Aloitusaika Lopetusaika Huom!
03.09.202008:3016:00Aamupala tarjolla klo 8:30
04.09.202009:0016:30Aamupala tarjolla klo 8:30

Early Bird -hinnoittelu poistuu käytöstä 3 viikkoa ennen kurssin alkua. Jos yrityksessänne on useampi kiinnostunut osallistumaan kurssille, niin järjestämme kursseja myös asiakaskohtaisina toteutuksina. Tässä tapauksessa ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan kurssille teille parhaiten sopiva ajankohta. 

Tutustu myös webinaareihimme!

 

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!