Ketterä portfoliohallinta ja skaalauksen perusteet - Agile portfolio handling and introduction to scaling

Kesto: 1.0 pv
Kurssin hinnoittelu
tuuli.pesonen@talentbase.fi

Tuotekuvaus

Mitä nopeammin maailma ympärillä muuttuu, sitä tärkeämpää on kyky reagoida muutoksiin nopeasti, mutta järjestelmällisesti. Kun organisaatiot sisäistävät ketteryyden periaatteet ja käytännöt, ne reagoivat nopeammin yllättäviin tilanteisiin. Tällä kurssilla perehdytään ketteryyden ja Leanin periaatteiden kautta ketterän skaalaamisen tapoihin, malleihin ja vaihtoehtoihin, sekä syvennytään tarkemmin arvo-ohjautuvaan portfolionhallintaan, budjetointiin ja ketterään kehittämiseen.  

Kurssin jälkeen tiedät mitä tarkoitetaan ketterän skaalaamisella kehittämisessä, portfoliotyöskentelyssä sekä organisaatioissa. Ymmärrät arvo-ohjautuvan ketterän tekemisen tärkeyden ja pystyt tunnistamaan ketterän skaalaamisen vaihtoehtoja sekä haasteita. Osaat tunnistaa toimintatapoja, mitkä tukevat oikeiden asioiden kehittämistä, niiden kehittämistä oikein sekä nopeasti. Lisäksi ymmärrät miten metriikoilla ja budjetoinnilla voidaan tukea tai tukahduttaa ketteryys ja tunnistat mitkä ovat keskeisiä asioita vietäessä organisaatioita kohti ketterää muutosta.

Kurssin sisältö:

  • Johdatus Agile & Lean -kehitykseen 
  • Skaalaamisen mallit ja vaihtoehdot​
  • Arvovirrat ja portfolionhallinta ​
  • Budjetointi​
  • Kehitä oikeita asioita, asiat oikein ja asiat nopeasti​
  • Mittaaminen​
  • Kohti ketterää organisaatiota​

Kurssilla tehdään erilaisia työpajaharjoituksia. Materiaali on englanniksi, mutta koulutus voidaan pitää niin suomen- kuin englanninkielellä.

Kenelle koulutus sopii:

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat ymmärtää olennaisen ketteryyden skaalaamisesta sekä arvo-ohjautuvista portfolioista, projekteista sekä kehittämisestä. 
Koulutus sopii lisäksi erityisesti johtajille ja esimiehille sekä projekti- , portfolio- ja tuotepäälliköille sekä muille rooleille, jotka toimivat keskeisissä rooleissa viemässä organisaation muutosta kohti ketterää toimintamallia.

Vaikka pohjatiedot mm. Leanista, ketteryydestä sekä projektien ja tuotteiden hallinnasta ovat osallistujille eduksi, ne eivät ole pakollisia. Koulutus sopii sekä yritysten että julkishallinnon henkilöille.

Kouluttajamme: 

Kaikki kouluttajamme ovat kokeneita ketteryyden asiantuntijoita, jotka ovat saaneet erinomaista palautetta opetustaidoistaan sekä asiantuntevuudestaan. Kouluttajamme ovat keränneet vuosien käytännön kokemuksen erilaisista projekteista, rooleista sekä ketteristä tiimeistä ja organisaatioista. Olemme kouluttaneet satoja ihmisiä sekä tiimejä ketteriin menetelmiin ja koulutustemme osallistujat ovat kokeneet saaneensa konkreettisia hyötyjä ketteriin toteutuksiinsa. Tutustu kouluttajiimme tarkemmin tästä.

Tutustu myös webinaareihimme!


Talent Base (member of Loihde Group)

Luomme digitaalisen aikakauden menestystarinoita. Yhdistämme datan, pilviteknologian, ketterät toimintamallit ja kokemuksen asiakkaidemme liiketoiminnan kasvuvoimaksi. Tutkimuksemme mukaan asiakkaamme arvostavat erityisesti ratkaisukeskeisyyttämme, kykyämme kuunnella ja ymmärtää heidän tarpeitaan sekä taitoamme tarjota palveluita esitettyyn ongelmaan. 

Asiakkaidemme mukaan he ovat valmiita suosittelemaan meitä muun muassa ketterille muutosmatkoille, digitaalisen liiketoiminnan konseptointiin, dataan ja analytiikkaan sekä sisällönhallintaan - toisin sanoen kaikille alueille, joilla tarjoamme palveluita.

Tutustu meihin ja palveluihimme osoitteessa www.talentbase.fiOma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!