Ketterä portfoliohallinta ja skaalauksen perusteet

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: englanti, Materiaali:
Early Bird: Ketterä portfoliohallinta ja skaalauksen perusteet
1.00 Kpl
Ketterän skaalaamisen perusteet (earlybird) (1 pv), 01.09.2020
500 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 450,00€

Tuotekuvaus

Mitä nopeammin maailma ympärillä muuttuu, sitä tärkeämpää on kyky reagoida muutoksiin nopeasti, mutta järjestelmällisesti. Kun organisaatiot sisäistävät ketteryyden periaatteet ja käytännöt, ne reagoivat nopeammin yllättäviin tilanteisiin. Tällä kurssilla perehdytään ketteryyden ja Leanin periaatteiden kautta ketterän skaalaamisen tapoihin, malleihin ja vaihtoehtoihin, sekä syvennytään tarkemmin arvo-ohjautuvaan portfolionhallintaan, budjetointiin ja ketterään kehittämiseen.  

Kurssin jälkeen tiedät mitä tarkoitetaan ketterän skaalaamisella kehittämisessä, portfoliotyöskentelyssä sekä organisaatioissa. Ymmärrät arvo-ohjautuvan ketterän tekemisen tärkeyden ja pystyt tunnistamaan ketterän skaalaamisen vaihtoehtoja sekä haasteita. Osaat tunnistaa toimintatapoja, mitkä tukevat oikeiden asioiden kehittämistä, niiden kehittämistä oikein sekä nopeasti. Lisäksi ymmärrät miten metriikoilla ja budjetoinnilla voidaan tukea tai tukahduttaa ketteryys ja tunnistat mitkä ovat keskeisiä asioita vietäessä organisaatioita kohti ketterää muutosta.

Kurssin sisältö:

  • Johdatus Agile & Lean -kehitykseen 
  • Skaalaamisen mallit ja vaihtoehdot​
  • Arvovirrat ja portfolionhallinta ​
  • Budjetointi​
  • Kehitä oikeita asioita, asiat oikein ja asiat nopeasti​
  • Mittaaminen​
  • Kohti ketterää organisaatiota​

Kurssilla tehdään erilaisia työpajaharjoituksia. Koulutus pidetään suomenkielellä, mutta materiaali on englanniksi. 

Kenelle koulutus sopii:

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat ymmärtää olennaisen ketteryyden skaalaamisesta sekä arvo-ohjautuvista portfolioista, projekteista sekä kehittämisestä. 
Koulutus sopii lisäksi erityisesti johtajille ja esimiehille sekä projekti- , portfolio- ja tuotepäälliköille sekä muille rooleille, jotka toimivat keskeisissä rooleissa viemässä organisaation muutosta kohti ketterää toimintamallia.

Vaikka pohjatiedot mm. Leanista, ketteryydestä sekä projektien ja tuotteiden hallinnasta ovat osallistujille eduksi, ne eivät ole pakollisia. Koulutus sopii sekä yritysten että julkishallinnon henkilöille.

Kouluttajamme: 

Kaikki kouluttajamme ovat kokeneita ketteryyden asiantuntijoita, jotka ovat saaneet erinomaista palautetta opetustaidoistaan sekä asiantuntevuudestaan. Kouluttajamme ovat keränneet vuosien käytännön kokemuksen erilaisista projekteista, rooleista sekä ketteristä tiimeistä ja organisaatioista. Olemme kouluttaneet satoja ihmisiä sekä tiimejä ketteriin menetelmiin ja koulutustemme osallistujat ovat kokeneet saaneensa konkreettisia hyötyjä ketteriin toteutuksiinsa. Tutustu kouluttajiimme tarkemmin tästä.

 Ohjelma

Päivämäärä Aloitusaika Lopetusaika Huom!
01.09.202008:3016:30Aamupala tarjolla klo 8:30

Early Bird -hinnoittelu poistuu käytöstä 3 viikkoa ennen kurssin alkua. Kurssin hintaan sisältyy kuukauden sisällä järjestettävä erillinen 1,5h online-sparraus yhteisesti kaikille osallistuneille. Tilaisuudessa voi esittää tarkentavia kysymyksiä kurssin aiheisiin liittyen tai saada tukea ketterän skaalaamiseen muutoin. 

Jos yrityksestänne löytyy useampi kiinnostunut osallistumaan kurssille, niin järjestämme kursseja myös asiakaskohtaisina toteutuksina. Tässä tapauksessa ota rohkeasti yhteyttä oppia.fi:n kautta, niin katsotaan kurssille teille parhaiten sopiva ajankohta. 

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!