Eurolla Enemmän

Kesto: 1.0 pv
Kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu. Ota yhteyttä ja sovi asiakaskohtainen koulutus.

Tuotekuvaus

Miten koulutus hyödyttää teitä?

Kun haluat yritykseesi lisää intoa ja tehoa tuottavaan myyntiin. Huippumyyjä menestyy! Me takaamme, että myyjät innostuvat ja innostujat onnistuvat – VARMASTI! Tällä koulutuksella varmistat yrityksesi menestymisen jatkossakin!

Koulutus innostaa jokaista myymään ja palvelemaan asiakkaita tekemällä lisämyyntiä! Eurolla Enemmän auttaa oivaltamaan myynnin eri vaiheiden merkityksen. Koulutuksessa hyödynnetään sekä huumorin voimaa että kisaamisen tuomaa energiaa. Pohjana mm. Maslow’n tarvehierarkia, joka saadaan elämään arjen tilanteissa. Koulutuksen opit on helppo omaksua ja soveltaa niin myyntiin kuin työyhteisön eri tilanteisiin. Eurolla Enemmän -koulutus sitouttaa työntekijän työskentelemään lisämyynnin ja paremman asiakaspalvelun puolesta myymällä kokonaisuuksia.

 Peruutusehdot
Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!