Suunnittelu, editointi ja datan hallinta QGISillä

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: pdf
KURSSI SULJETTU!

Tuotekuvaus

KURSSIKUVAUS

Kurssilla opitaan monia työtä helpottavia ominaisuuksia QGISistä, jotka auttavat esimerkiksi datan editoinnissa ja laadunhallinnassa. Kurssilla käydään läpi mm. QGISin omia topologiatarkisuksen työkaluja ja ominaisuustietojen muokkauksen työkaluja.

Kurssi on suomenkielinen. Kurssiin sisältyy materiaalit, lounas sekä kahvit. Jokaiselle koulutettavalle on varattu tietokone kurssin suorittamista varten.

KENELLE KURSSI SOPII?

Kurssi on suunnattu QGISiä jo käyttäneille paikkatiedon parissa työskenteleville henkilöille. Kurssi soveltuu esimerkiksi kaavoittajille tai muille suunnittelutyötä tekeville henkilöille, mutta myös kaikille QGIS-käyttäjille, jotka haluavat parantaa datansa laatua ja nopeuttaa työprosessejaan. Kurssi sopii myös erinomaisesti niille, jotka ovat käyneet "Johdanto QGISin käyttöön"-peruskurssimme.

MIKÄ ON QGIS?

Koulutus toteutetaan uusimmalla pitkäaikaiskäyttöön soveltuvalla QGIS-versiolla. QGIS on avoimeen lähdekoodiin perustuva helppokäyttöinen ja monipuolinen paikkatietojen käsittelyyn ja analysointiin soveltuva työpöytäohjelmisto. QGISiä voi käyttää käyttöjärjestelmästä riippumatta ja se lukee laajasti eri aineistoformaatteja.

GISPOHELP-TUKIPALVELU KOULUTUKSEN JÄLKEEN 

Kurssin jälkeen käytössäsi on oikeudet kahdeksi kuukaudeksi GispoHelp-tukipalveluumme. GispoHelpistä saat henkilökohtaista tukea ohjelmiston käyttöön ja voit vilkaista myös tukipalvelumme ratkaisutietokantaa, jonne on kerätty ohjeita ohjelmistojen käytöstä.Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
31.10.2019
08:30
16:00
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!