Suunnittelu, editointi ja datan hallinta QGISillä

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: pdf
Suunnittelu, editointi ja datan hallinta QGISillä, ei tenttiä
1 Kpl
Datan hallinta ja editointi QGISillä (1 pv), 31.10.2019
550 €
+ alv.. 24%.

Tuotekuvaus

KOULUTUKSEN KUVAUS

Kurssilla opitaan monia työtä helpottavia ominaisuuksia QGISistä, jotka auttavat esimerkiksi datan editoinnissa ja laadunhallinnassa. Kurssilla käydään mm. läpi QGISin omia topologiatarkisuksen työkaluja ja ominaisuustietojen muokkauksen työkaluja.

Koulutusmateriaali ja koulutus ovat suomenkielisiä. Harjoitusten materiaali on osallistujien käytettävissä myös koulutuksen jälkeen. Kullekin osallistujalle on varattu oma tietokone käyttöönsä. Koulutukseen osallistuville tarjotaan myös lounaat sekä aamu- ja iltapäiväkahvit.

KENELLE KOULUTUS SOPII

Kurssi on suunnattu QGISiä jo käyttäneille paikkatiedon parissa työskenteleville henkilöille. Kurssi soveltuu esimerkiksi kaavoittajille tai muille suunnittelutyötä tekeville henkilöille, mutta myös kaikille QGIS-käyttäjille, jotka haluavat parantaa datansa laatua ja nopeuttaa työprosessejaan. Kurssi sopii myös erinomaisisti niille, joita ovat jo käyneet Johdanto QGISin käyttöön kurssimme.

MIKÄ ON QGIS?

Koulutus toteutetaan uusimmalla pitkäaikaiskäyttöön soveltuvalla QGIS-versiolla. QGIS on avoimeen lähdekoodiin perustuva helppokäyttöinen ja monipuolinen paikkatietojen käsittelyyn ja analysointiin soveltuva työpöytäohjelmisto. QGIS:siä voi käyttää käyttöjärjestelmästä riippumatta ja se lukee laajasti eri aineistoformaatteja.

TUKIPALVELU KOULUTUKSEN JÄLKEEN 

Koulutukseen jälkeen, käytössäsi on oikeudet kahdeksi kuukaudeksi tukipalveluumme. Tukipalvelusta saat henkilökohtaista tukea ohjelmiston käyttöön ja voit tukeutua myös tukipalvelumme ratkaisutietokantaan, johon on kerätty ohjeita ohjelmistojen käytöstä.Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
31.10.2019
08:30
16:00
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!