Excel-käytön tehostus -kurssi

Längd: 1.0 dagar
Denna kurs är inte schemalagd just nu. Kontakta oss gärna för att diskutera företagsintern utbildning.

Kursbeskrivning

  • Pelkäätkö laskevasi väärin tai tuhoavasi valmiita kaavoja?
  • Haluatko käyttää Exceliä entistä sujuvammin?
  • Tuntuvatko muiden tekemät taulukot ja kaavat kryptisiltä?

Tehosta Excelin käyttöä yhdessä päivässä. Kurssilla saat erinomaisen kertauksen peruskäytön tehostamisesta, opit suojaamaan taulukon, tekemään yhteenvetoja useista laskentataulukoista ja tehostamaan laskentaa muutamilla hyödyllisimmillä funktioilla (eli valmiilla laskukaavoilla).

Opit myös lajittelemaan ja suodattamaan esimerkiksi hinnaston tai asiakasrekisterin sekä laskemaan välisummat automaattisesti. Lisäksi saat käyttövinkit selkeiden kaavioiden nopeaan luomiseen sekä viemään tietoa Wordiin ja PowerPointiin.

Kurssi sisältää paljon käytännönläheisiä harjoituksia.

Kurssi sopii myös, jos et ole koskaan käynyt Excel-kurssia tai siitä on useita vuosia aikaa ja haluat kerrata sekä syventää osaamistasi.

Kurssilla käytetään erittäin selkeää kurssimateriaalia, josta asiat on helppo palauttaa mieleen.

Kenelle

Kyseessä on perustason kurssi, joka on suunniteltu päivittäisen ja viikoittaisen työn helpottamiseen. Ei siis mitään avaruustiedettä, vaan osallistujien palautteen perusteella valittuja vinkkejä, joista on oikeasti hyötyä.

Koulutus sopii esimerkiksi asiantuntijoille, sihteereille/assistenteille, konsulteille, toimistotyöntekijöille, johtajille, yrittäjille ja muille henkilöille, jotka käyttävät Exceliä.

Voit valita eritasoisista ja -sisältöisistä harjoituksista osaamistasoosi ja työtehtäviisi parhaiten sopivat. Koska kurssilla otetaan huomioon kaikki yleisimmät Excel-versiot, niin saat  täydet valmiudet siirtyä minkä tahansa Excelin käyttäjäksi.

Ennen kurssia tarvittavat taidot

Excelin käyttökokemus: osaat luoda esimerkiksi vähennyslaskukaavoja jollain tavalla sekä lisätä SUMMA-funktion.

Kurssille tarvitset oman kannettavan tietokoneen.
Kurssille sopivat Excel-versiot
– PC-versiot 2007, 2010, 2013 ja 2016/2019/365 sekä
– Mac versio 2016.
Käytössämme on myös muutama vuokrattava tietokone.

Kouluttaja

Petri Manu, Superkurssit / Mikrokoulutus Pro Oy on vuodesta 1997 lähtien auttanut ihmisiä käyttämään tietokoneohjelmia tehokkaammin. Parin tuhannen kurssin ja luennon lisäksi Petri on kirjoittanut useita kirjoja Docendolle.

Petri ManuAvbokningsvillkor
If you can not participate this course, you can send someone else instead of you. If cancellation is done less than two (2) weeks before the course start, we will charge 50% of the price. In case of no show without any cancellation, we will charge the whole price. Cancellation fee will also be charged in case of illness.

Vill du bli partner med Oppia.fi?

Kontakta oss!