IFRS-SIIRTYMÄPROJEKTIN SUUNNITTELU JA TOTEUTUS

Kesto: 1.0 pv
Kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu. Ota yhteyttä ja sovi asiakaskohtainen koulutus.

Tuotekuvaus

Miksi?

Koulutus on tarkoitettu IFRS-siirtymää harkitsevien kirjanpitovelvollisten talousjohdolle ja muulle taloushallintohenkilöstölle, taloushallinnon ulkoistuspalveluja tarjoavien yhteisöjen henkilöstölle sekä muille, joiden työhön IFRS-raportoinnilla on tai saattaa olla merkitystä.

Tarkastelun kohteena on vapaaehtoinen IFRS-siirtyjä. Yhtiön, joka suunnittelee osakkeiden, joukkovelkakirjojen tai muiden arvopapereiden liikkeeseen laskemista julkiseen kaupankäyntiin, on otettava huomioon IFRS -raportointisääntelyn lisäksi Arvopaperimarkkinalainsäädäntö, Arvopaperipörssin säännöt sekä Finanssivalvonnan määräykset ja ohjeet.

Tässä koulutuksessa saat monipuolisen näkökulman IFRS-siirtymän suunnittelussa ja toteutuksessa huomioitaviin asioihin. 

Miten?

Koulutus on tehokas IFRS-siirtymän tietopaketti. Koulutustilaisuuden jälkeen sinun on kahden viikon ajan mahdollisuus saada kouluttajalta vastauksia mieltäsi askarruttaviin päivän teemaan liittyviin kysymyksiin.

Kouluttajaksi on valittu huippuasiantuntija, jonka yksi vahvimmista erityisosaamisalueista on IFRS-siirtymät. Käytäntöön soveltuvuuden varmistaa kouluttajan pitkä kokemus taloushallinnon asiantuntija- ja johtotehtävistä erityisesti kansainvälisissä yrityksissä.

 

Kouluttaja: Ismo Kuutti, KHT, JHT, MBA, KLT, KITA, KTM

Kurssi sopii KLT-ylläpitokoulutukseksi (1 pv).


09.00 - 16.00 Luennot
08.30 - 09.00 Aamukahvi ja ilmoittautuminen
12.00 - 13.00 Lounas
14.20 - 14.35 Iltapäiväkahvi
 
  • Tyypilliset tilanteet, joissa harkitaan IFRS -siirtymää
  • Siirtymäprojektin suunnittelussa huomioitavia asioita
  • Esiselvityksen merkitys ja tyypillisen esiselvitysraportin sisältö
  • Siirtymäprojektin edellyttämät päätökset
  • Siirtymäprojektin vaiheet
  • Siirtymäprojektin riskit
  • Siirtymäprojektissa tuotettavat laskelmat, esimerkkejä
  • Edellytykset tuottaa vuosittain IFRS-tilinpäätöksiä siirtymäprojektin jälkeen
Peruutusehdot
Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!