CONTROLLERIN TYÖN PERUSTEET

Kesto: 1.0 pv
Kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu. Ota yhteyttä ja sovi asiakaskohtainen koulutus.

Tuotekuvaus

MIKSI?

Kirjanpitäjän rooli muuttuu asiakkaan tukemiseen painottuvaksi. Asiakas tarvitsee talousjohtajan, talouspäällikön tai controllerin työpanosta.
 
Koulutuksen tavoitteena on ymmärtää, miten voit auttaa asiakastasi ns. ulkoisena controllerina. Talouden osaajana ja palveluntarjoajana sekä asiakkaan talouden sparraajana. Tämä vaatii sinulta uudenlaista osaamista ja näkökulmaa.

MITEN?

 

Koulutus on pienryhmämuotoinen – enintään 30 osallistujaa. 

Tutustumme controllerin työhön ja siihen liittyviin eri osa- ja osaamisalueisiin. Opimme uutta lähestymistapaa yrityksen talouden ohjaamisessa laajemmin kuin pelkän kirjanpidon- ja tilinpäätösinformaation avulla. Saat käyttöösi konkreettisia työkaluja auttaa asiakastasi liiketoiminnan kehittämisessä, ohjaamisessa ja seurannassa.

Kouluttaja on kokenut yritysvalmentaja, joka on kouluttanut yli 1000 valmennustapahtumaa niin räätälöidyissä yritysvalmennuksissa kuin lukuisten suomalaisten koulutusorganisaatioiden valmennuksissa.

Kouluttajat: 

Timo Toivanen, oivalluttaja, yritysvalmentaja, TT Valmennus Oy 

09.00 - 16.00 Luennot

08.45 - 09.00 Aamukahvi ja ilmoittautuminen

12.00 - 13.00 Lounas

14.20 - 14.40 Iltapäiväkahvi

·         Mitä controller tekee ja mitä osaamista työ vaatii?
·         Miten puhun samaa kieltä asiakkaan tai muun ei-talousihmisen kanssa?
·         Talousinformaation tuottaminen
·         Talousinformaation analysointi ja tulkinta
·         Liiketoiminnan ohjaaminen uuden informaation avulla
·         Laadukkaan controllerin työn hyödyt yritykselle ja asiakkaalle.

Peruutusehdot
Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!