Power BI: arkkitehtuuri ja hallinta

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: paperi
Power BI: arkkitehtuuri ja hallinta, ei tenttiä
1.00 Kpl
Power BI: arkkitehtuuri ja hallinta (1 pv), 06.11.2020
790 €
+ alv.. 24%.

Tuotekuvaus

Kurssi on tarkoitettu organisaation Power BI -ympäristöä ylläpitäville henkilöille ja Power BI:n käyttäjille, joita kiinnostavat teknisemmät asiat. Kurssilla käydään läpi erilaiset tavat kytkeytyä tietolähteisiin, semanttisen kerroksen eli tietomallien merkitys Power BI:llä toteutetussa raportoinnissa, raporttien jakamisen monet tavat, lisensointi, tietoturvakysymykset sekä kehitysprosessit.

 

Kurssi keskittyy Power BI Servicen eli pilvipalvelussa toimivan Power BI:n arkkitehtuuriin ja hallintaan. Tällä kurssilla ei opiskella omalla paikallisella palvelimella toimivan Power BI Report Serverin ominaisuuksia.

 

Kurssilla opit huomioimaan tärkeät asiat, jotka helposti jäävät raporttien tekemisen lomassa huomaamatta. Kurssilla on paras ajantasainen tieto nopeasti kehittyvästä Power BI -välineestä – jopa uudempi kuin kurssimateriaalina käytettävässä kirjassa.

Kurssille ei ole varsinaisia esitietovaatimuksia, mutta perusymmärrys raportoinnista, tietokannoista ja tietoliikenteestä sekä Power BI:n perustoiminnallisuuksista helpottavat kurssin seuraamista.Ohjelma

Päivämäärä Aloitusaika Lopetusaika Huom!
06.11.202009:0016:00
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!