MICROSOFT PROJECT ONLINE -PERUSTEET

Kesto: 1.0 pv
Kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu. Ota yhteyttä ja sovi asiakaskohtainen koulutus.

Tuotekuvaus

KURSSIN SISÄLTÖ

Kurssilla käydään läpi Project Onlinen tarjoamat toimintatavat ja mahdollisuudet projektipäällikön näkökulmasta. Päivän aikana käydään läpi projektin luominen, aikataulun ja resurssien hallinta, tilanneraportointi sekä projektityötilan mahdollisuudet tiedon jakamiseen ja hallintaan.

 

Kurssilla käsitellään seuraavat kokonaisuudet:

  • Projektien luominen ja eri projektityypit
  • aikataulutus ja tehtävärakenteen hallinta
  • resursointi ja työmäärien hallinta
  • edistymisen seurannan menetelmät
  • projektityötilan hyödyntäminen
  • Projektin viestinnän tehostaminen
  • Dokumenttikirjastojen tuomat mahdollisuudet
  • Erilaisten listojen käyttömahdollisuudet

KENELLE

Kurssi on sinulle, joka toimit projektipäällikkönä, projektin vastuuhenkilönä tai vaikka vastaat projektitoiminnasta.

ESITIETOVAATIMUKSET

Kurssille tultaessa olisi hyvä olla perustuntemus projektinhallinnasta. Lisäksi tuntemus SharePointista on hyödyksi, mutta ei vaatimus.

MIKSI

Käytössä olevien välineiden tehokas hyödyntäminen juuri omaan tarpeeseen antaa enemmän kuin tieto kaikista ominaisuuksista ja mahdollisuuksista, joita ei käytetä. Kurssi tarjoaa tietoa ja vinkkejä eri mahdollisuuksista hyödyntää Project Online -ympäristöä projektityöskentelyssä projektipäällikkönä.Peruutusehdot
Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!