Osakeyhtiön varojenjako ja verotuskysymykset

Kesto: 1.0 pv
Kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu. Ota yhteyttä ja sovi asiakaskohtainen koulutus.

Tuotekuvaus

Osallistutko työssäsi yhtiön omistajien ja yrityksen rahavirtojen kokonaissuunnitteluun ja tarvitset päivitystä verotuskysymysten hallintaan? Tarvitsetko tietoa osakeyhtiön voitonjaon erityistilanteista?

Saat koulutuksessamme eväitä pienten ja keskisuurten osakeyhtiöiden, niiden muodostamien konsernien sekä osakkeenomistajien verosuunnitteluun. Osakeyhtiön voitonjakoa tarkastellaan sekä yhtiöoikeuden, kirjanpidon että verotuksen näkökulmista.

Havainnollistamme haastavaa aihepiiriä käytännönläheisillä esimerkeillä sekä Verohallinnon ohjeilla ja oikeuskäytännöllä.

Päivän aikana pureudut mm.

  • osingonjaon ja muiden varojenjakotilanteiden verotukseen
  • yrityksestä luopumiseen ja yritysrakenteen uudelleenjärjestelyihin
  • peitellyn osingon ongelmiin
  • osakaslainoihin liittyviin yhtiöoikeudellisiin ja verotuksellisiin kysymyksiin
  • sekä muihin varojenjakotilanteiden erityiskysymyksiin


Peruutusehdot
Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!