IFRS-klinikka

Kesto: 1.0 pv
Kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu. Ota yhteyttä ja sovi asiakaskohtainen koulutus.

Tuotekuvaus

IFRS-klinikka on vuorovaikutteinen koulutustapahtuma kokeneille IFRS-raportoijille. Päivä vahvistaa tilinpäätösten laatijoiden osaamista ajankohtaisissa IFRS-raportoinnin kysymyksissä.

KEHITY. Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa kokeneiden tilinpäätösten laatijoiden osaamista ajankohtaisissa IFRS-raportoinnin kysymyksissä: IFRS 9, IFRS 15 ja IFRS 16 -standardit, vaihtoehtoiset tunnusluvut sekä tilinpäätöksen esittäminen.

Tavoitteena on myös haastaa osallistujat pohtimaan omia ratkaisujaan ja raportointikäytäntöjään esiin nostettujen case-esimerkkien sekä kouluttajien ja osallistujien jakamien ajatusten ja kokemusten valossa. 

VALITSE. Valitse osallistutko paikan päällä vain onlinetapahtumaan. Koulutustapahtuman yhteisen ohjelman lisäksi osallistujien valittavana on minikilinikota, joissa käydään kokeneen fasilitoijan johdolla läpi aihealueen kiinnostavia kysymyksiä case-esimerkkien avulla.

VAIKUTA. Osallistujille lähetetään etukäteen ennakkokysely, jossa kartoitetaan anonyymisti em. standardien osalta mm. niissä ilmenneitä haasteita sekä sopivia case-esimerkkejä miniklinikoissa läpikäytäviksi.9.00 Ilmoittautuminen ja aamiaisbuffetti / Liittyminen etätapatumaan

9.30 Tervetuloa koulutukseen
ST-Akatemia Oy

9.40 Ajankohtaiset IFRS-kuulumiset valvojan näkökulmasta
Tilinpäätösasiantuntija Nina Lindeman, Finanssivalvonta

10.10 Siirtymä miniklinikoihin

10.15–11.30 Miniklinikat
IFRS 16 Vuokrasopimusten muutosten käsittely, Elina Peill, Partner, Deloitte  
IFRS 15 Myyntituotot asiakassopimuksista, Audit Director Johanna Jalkanen-Steiner, Accounting and Reporting Advisory, KPMG Oy Ab
IFRS 9 Aihe täsmentyy myöhemmin, kouluttaja vahvistuu myöhemmin

11.30 Lounastauko

12.30–13.45 Miniklinikat
IFRS 16 Vuokrasopimusten muutosten käsittely, Elina Peill, Partner, Deloitte  
IFRS 9 Aihe täsmentyy myöhemmin, kouluttaja vahvistuu myöhemmin 
Vaihtoehtoiset tunnusluvut, KHT, IFRS Desk Leader Pasi Pekkarinen, EY 

13.45 Tauko

14.00 Tilinpäätöksen esittäminen yhtiön ulkoisen viestinnän osana
Elina Peill, Partner, Deloitte

15.00 Yhteenveto koulutuspäivästä ja päivän tärkeimmät oivallukset

15.30 Koulutus päättyy

Ohjelma tarkentuu ja täydentyy myöhemmin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Peruutusehdot
Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!