Some-markkinoinnin webinaarisarja

Kesto: 3 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: pdf
KURSSI SULJETTU!
Valitse toinen aloituspäivämäärä sivun vasemmasta laidasta (mobiilinäkymässä sivun alaosassa)

Tuotekuvaus

Millainen lainsäädäntö ohjaa toimintaa sosiaalisessa mediassa? Miten kaupallinen yhteistyö tulisi toteuttaa? Mitä kaikkia tietoja markkinointikampanjoissa osallistujille tulee antaa?

Miten välttää sisältömarkkinoinnin tyypillisimmät virheet ja suunnitella markkinointi huolellisesti?

Miten voit rakentaa yrityksellesi vahvan ja erottuvan brändin sekä hyödyntää henkilöstöä brändisi vahvistamisessa ja maineesi parantamisessa?

Some-markkinoinnin webinaarisarja antaa työkalut, joiden avulla markkinoit oikein ja menestyksekkäästi sosiaalisessa mediassa.

 

Sarja sisältää seuraavat osat:

Onnistunut sisältömarkkinointi ja riskien hallinta 10.10.
Yrityksen brändi ja maine - miten hyödyntää? 12.11.
Markkinointi sosiaalisessa mediassa 4.12.

Halutessasi voit osallistua vain yksittäiseen webinaariin.

 

Kenelle?

Koulutussarja soveltuu kaikille sosiaalisen median parissa työskenteleville ja aiheesta kiinnostuneille, erityisesti viestinnästä, markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta sekä tietosuoja-asioista vastuussa oleville henkilöille sekä muille asiantuntijoille. Koulutus on laadittu kaupallisten toimijoiden ja julkishallinnon organisaatioiden tarpeisiin.

 

Alennukset:

Lakimiesliiton jäsenet, Creditan käyttäjät, Edilexin käyttäjät ja julkisen sektorin edustajat saavat Editan juridisista koulutuksista 20 % alennuksen kampanjakoodilla PROETU20Ohjelma

Päivämäärä Aloitusaika Lopetusaika Huom!
10.10.201909:3012:00
12.11.201909:0011:00
04.12.201909:0011:00
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!