Skaalautuva ketteryys SAFella

Kesto: 0.5 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: englanti, Materiaali: online
Skaalautuva ketteryys SAFella, ei tenttiä
1 Kpl
Skaalautuva ketteryys SAFella (0.5 pv), 31.08.2018
298,00 €
+ alv.. 24%.

Tuotekuvaus

Tule kuulemaan, mitä etuja saadaan Lean/Agile -periaatteiden skaalauksesta

“Skaalautuva ketteryys SAFe:lle” -koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujille perustiedot ketterän kehittämisen SAFe-viitekehyksestä. Koulutuksessa käydään läpi SAFen taustalla olevat Lean/Agile-periaatteet ja tutustutaan siihen, kuinka niitä sovelletaan ketterässä portfolionhallinnassa, kehittämisessä ja tiimitason tekemisessä.

Kouluttajana toimii yksi johtavista konsulteistamme, Timo Leppä. Timo on ollut jo 10 vuotta Contribytellä auttamassa asiakkaidemme organisaatioiden muutoshankkeissa niin koulutuksissa, valmennuksissa kuin työkalujen käyttöönotoissakin.  Meidän viimeisessä julkisessa SAFe referenssissämme ABBlle Timo toimi vastuullisena konsulttina hankkeessa. Timo on myös yksi sertifioiduista SAFe kouluttajista Contribytellä. 

 

Tämän kurssin jälkeen

Koulutuksessa saat käytännönläheisen näkemyksen SAFe:n hyödyntämisestä. Lisäksi kuulet kokemuksia SAFe:n käyttöönottamisesta ja viitekehyksen käyttämisen tuomista eduista.

 

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita Lean/Agile -periaatteiden skaalauksesta sekä SAFe viitekehyksestä. Ohjelma

Ennen koulutusta tarjolla kahvia. Koulutuksen jälkeen nautitaan lounasta yhdessä

Tapahtuman kesto: 9:00-13:00

 

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!