Service Sprint -koulutus – salamannopeasti ideoista konkretiaan

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: pdf
KURSSI SULJETTU!

Tuotekuvaus

Haluatko tehdä ideoistasi totta tehokkaasti ja ihmislähtöisesti? Onko sinulla ratkaisemattomia, liiketoimintaasi liittyviä haasteita tai haluatko testata hypoteeseja ennen suurten päätösten tekemistä?  Service Sprint on CGI Nextin hittipalveluksi noussut kehitysmalli, joka auttaa sinua konkretisoimaan, testaamaan ja arvioimaan ideoita vain yhdessä viikossa!

Sprint on erinomainen työtapa juuri sinulle, jos kaipaat nopeita päätöksiä, etsit uutta suuntaa tai sinulla on idea, jota haluat testata. Tavallisesti idean konseptiksi saattaminen ja sen testaaminen saattaa kestää useita kuukausia. Viikon kestävässä Sprintissä kerätään samaan tilaan työntekijöitä eri sidosryhmistä ja toimialoilta työskentelemään paitsi yhdessä muiden kanssa, myös itsenäisesti omaa tietotaitoaan hyödyntäen. Ei häiriötekijöitä, ei silputtuja projekteja tai epämääräistä käsienheiluttelu-brainstormingia. Konseptin suunnitteluun ja validointiin on mahdollista osallistaa myös palvelun aitoja käyttäjiä. Lopputuloksena on konkreettinen palvelukonsepti, joka on paitsi käyttäjälle merkityksellinen ja houkutteleva, myös liiketoiminnallisesti järkevä ja teknisesti toteutettava.

Nyt sinulla on mahdollisuus oppia soveltamaan Service Sprint -mallia omiin palveluihisi ja tuotteisiisi koulutuksessa, jossa CGI:n asiantuntijat tutustuttavat sinut ketterän menetelmän saloihin intensiivisessä, mutta palkitsevassa workshopissa. Koulutuksen jälkeen osaat erottaa ideoiden seasta kehityskelpoisimmat helmet, prototypoida ja kerätä käyttäjäpalautetta, todentaa liiketoimintaoletuksia ja saada tuloksia aikaan ripeästi.

 

Kenelle?

            Koulutus sopii kenelle tahansa, joka on mukana kehittämässä tai toteuttamassa

  • Tuotteita tai palveluita
  • Liiketoimintaa tai myyntiä
  • Uusia tuote- tai palveluideoita

 

Osallistujilta vaaditaan ennen kaikkea aktiivista läsnäoloa ja osallistumista. Sinun ei tarvitse osata piirtää, tuntea palvelumuotoilun työkaluja tai muotoilun kehitysmenetelmiä – ei edes tuntea itseäsi erityisen luovaksi. Jos pystyt antamaan koulutukselle täyden keskittymisesi workshopin ajan ja likaamaan kätesi käytännön ideoinnissa, opit taatusti paljon.

 Kouluttajana toimii CGI Nextin johtava suunnittelija Ville Koistinen. Villellä on yli 15 vuoden kokemus suunnittelutyöstä ja hän on voittanut suunnittelutöillään useita kotimaisia ja kansainvälisiä palkintoja. Hänellä on monipuolista kokemusta palvelumuotoilusta, konseptoinnista, arvolupausten muotoilusta, UX-suunnittelusta, käyttäjätutkimuksesta ja suunnittelutyön johtamisesta. Villen kokemus käsittää projekteja sekä kuluttajille että yritysasiakkaille suunnattuihin palveluihin liittyen, ja hän on työskennellyt erilaisten asiakkaiden kanssa startupeista monikansallisiin suuryrityksiin. Ville on kouluttautunut Sprint-menetelmään, käyttänyt sitä kymmeniä kertoja eri asiakkaiden kanssa sekä kouluttanut myös muita menetelmän saloihin.Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
23.05.2019
09:00
16:00

09:30   Koulutuksen avaus ja esittelyt

09:45   Mikä Service Sprint on ja miksi sitä kannattaa käyttää?

10:15   Tavoitetilan ja suurten kysymysten määrittely

10:45   Lyhyt tauko

10:55   Palvelupolun piirtäminen ja kehityskohteen valinta

11:35   Inspiraation löytäminen ja sen hyödyntäminen

12:00   Lounas

13:00   Ideointi ja ratkaisuehdotusten tuottaminen

13:35   Nopea prototypointi

13:45   Käyttäjätestauksen 101

14:00   Lyhyt tauko

14:10   Liiketoimintahypoteesin tunnistaminen ja validointi

14:40   Teknisen toteutettavuuden ja järjestelmäarkkitehtuurin arviointi

15:00   Sprintin yhteenveto

15:20   Sprintiin valmistautuminen

15:35   Keskustelua ja kysymyksiä

15:50   Workshopin yhteenveto

16:00   Koulutuspäivä loppuu

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!