Service Excellence Foundation

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: englanti, Materiaali: pdf
Service Excellence Foundation, ei tenttiä
1 Kpl
Service Excellence Foundation (1 pv), 03.04.2019
650 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 585,00€
*) Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on ylittynyt. Jätäthän yhteydenottopyynnön, jos haluat jälki-ilmoittautua tälle kurssille.

Tuotekuvaus

Kun robotit hoitavat nopeasti ja kustannustehokkaasti ensimmäisen käyttäjätukirajapinnan rutiinitehtäviä, jää palveluista vastaaville asiantuntijoille enemmän aikaa keskittyä itse palvelukokemukseen sekä palveluiden asiakaslähtöiseen kehittämiseen. Tule siis hakemaan tärkeimmät menestyksen avaimet modernin palvelupäällikön työssä onnistumiseen!

Service Excellence Foundation on yksipäiväinen valmennus palvelupäälliköille tai vastaavissa rooleissa toimiville henkilöille. Valmennuksessa keskitytään parhaiden käytäntöjen  ja harjoitusten kautta kehittämään omia kykyjä ja ymmärrystä modernista IT-johtamisesta erityisesti palveluiden johtamisen osa-alueella.

Syksyllä 2017 koulutus järjestetään torstaina 23.11 (opetuskieli suomi, materiaalit englanti).

KUVAUS VALMENNUKSEN SISÄLLÖSTÄ

  • Liiketoiminnan kehittäminen kysynnän hallinnan ja uusien digitaalisten konseptien kehittämisen avulla
  • Automaation hyödyntäminen
  • Palvelulupauksen rakentaminen ja lunastaminen sekä oikea palveluasenne
  • Käytännön harjoituksia (mm. palveluiden tiekartta, asiakkaan palvelupolku ja KPI mittaaminen)
  • Kehitystarpeiden ja ongelmien eron ymmärtäminen
  • Toimittajien potentiaalin ymmärtäminen palveluiden kehittämisessä

Tervetuloa mukaan valmennukseen huippuvalmentajien kanssa!

Lisätietoja:btacademy@sofigate.com

Lataa esite

 

Sofigaten IT-Akatemia tarjoaa toimintamalleja ja ratkaisuja siihen, miten voit omassa organisaatiossasi kehittää IT-palveluita tuottamaan aidosti hyötyä liiketoiminnalle. IT-akatemian valmennusmenetelmät ja Tietohallintomallin uusimpia konsepteja ja ratkaisumalleja hyödyntävät valmennussisällöt soveltuvat kaikille yrityksille ja organisaatioille, jotka haluavat kehittää tietohallintojaan vastaamaan tämän päivän vaatimuksia. Tutustu tarjontaamme: sofigate.com/valmennukset.Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
03.04.2019
08:30
17:00
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!