Scrum Product Owner -sertifiointikoulutus

Kesto: 2 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: online
Sertifiointitentti: Kyllä, Tenttikieli: englanti, Tenttityyppi: online
Scrum Product Owner -sertifiointikoulutus + tentti
1 Kpl
Scrum Product Owner -sertifiointikoulutus (2 pv), 30.10.2018
1 Kpl
Scrum Product Owner -sertifiointikoulutus Materiaali, online
1 Kpl
Scrum Product Owner -sertifiointikoulutus Tentti, online
1350 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 1 215,00€
*) Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on ylittynyt. Jätäthän yhteydenottopyynnön, jos haluat jälki-ilmoittautua tälle kurssille.

Tuotekuvaus

Scrum Product Owner -sertifiointikoulutus

Druidin kaksipäiväinen Scrum Product Owner -koulutus antaa sinulle valmiudet käytännön työskentelyyn Scrum-tuoteomistajana.

Tuoteomistaja vastaa tuotteen arvon ja kehitystiimin työn arvon maksimoinnista. Hän päättää mitä ominaisuuksia tuotteeseen tarvitaan, minkä ominaisuuden rakentamiseen missäkin vaiheessa keskitytään ja milloin ne julkaistaan. Tuoteomistajan rooli on vaativa, sillä se edellyttää myös ymmärrystä markkinasta ja yhteistyötä projektin sidosryhmien kanssa. 

Kokemusperäinen oppiminen on koulutuksessamme keskeisessä roolissa. Opittua sovelletaan käytäntöön erilaisin ryhmäharjoituksin ja keskusteluin, joiden avulla opitut asiat on helpompi konkretisoida ja sisäistää. Kalvosulkeiset jätetään minimiin. Koulutukset järjestetään 6-16 hengen kokoisissa ryhmissä.

Koulutuksen jälkeen voit halutessasi hankkia itsellesi Professional Scrum Product Owner -sertifikaatin (PSPO I) läpäisemällä online-testin. Koulutuksen hinta sisältää yhden yrityksen PSPO I -sertifiointiin.

Scrum Product Owner -koulutus on omiaan tuoteomistajana toimiville henkilöille. Se kuitenkin sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita ketterästä kehityksestä ja projektinhallinnasta. Ennakkotietoja tai kokemusta ketteristä projekteista ei tarvita – avoin ja utelias mieli riittää.Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
02.10.2018
09:30
16:00
03.10.2018
09:00
16:00

Scrum Product Owner -koulutuksen aluksi tutustutaan ketterien toimintatapojen perusteisiin ja siihen, kuinka ne eroavat perinteisistä projektinhallintamenetelmistä. Myös Scrum-viitekehys käydään kauttaaltaan läpi ennen tuoteomistajan rooliin ja vastuisiin syventymistä.

Saat koulutuksesta käyttöösi tekniikoita ja työkaluja päivittäiseen toimintaan Scrumin parissa niin tuotekehityksen hallintaan, suunnitteluun kuin seurantaan. Syvennymme ennen kaikkea arvontuotannon maksimointiin, markkinoiden ymmärtämiseen ja ketterään projektinhallintaan.

Koulutuksen sisältö muovautuu aina jossain määrin osallistujien tarpeiden ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Vähintäänkin seuraaviin kysymyksiin kuitenkin aina pureudutaan:

  • Mitä ketteryys tarkoittaa, kun puhutaan toimintatavoista?
  • Kuinka projektinhallinnan perinteinen vesiputousmalli eroaa ketteristä menetelmistä?
  • Miten Scrum-viitekehys toimii? Mitkä ovat Scrumin roolit, tapahtumat ja tuotokset?
  • Mitkä ovat tuoteomistajan vastuut?
  • Kuinka tuotteen kehitysjonoa voi tehokkaasti hallita ja priorisoida?
  • Kuinka tehdä tuotesuunnittelua ketterässä viitekehyksessä?
  • Kuinka maksimoida tuotteen ja kehitystyön arvo?
  • Miksi markkinaymmärrys on tuoteomistajan roolissa tärkeää?
  • Kuinka hallita ketterää projektia?
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!