Scrum Master -sertifiointikoulutus

Kesto: 2 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: paperi
Sertifiointitentti: Kyllä, Tenttikieli: englanti, Tenttityyppi: online
Scrum Master -sertifiointikoulutus + tentti
1 Kpl
Scrum Master -sertifiointikoulutus (2 pv), 23.10.2018
1 Kpl
Scrum Master -sertifiointikoulutus Tentti, online
1350 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 1 215,00€
*) Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on ylittynyt. Jätäthän yhteydenottopyynnön, jos haluat jälki-ilmoittautua tälle kurssille.

Tuotekuvaus

Scrum Master -sertifiointikoulutus

Druidin kaksipäiväinen Scrum Master -koulutus antaa sinulle hyvät perustiedot Scrum-menetelmästä ja valmiudet käytännön työskentelyyn Scrum Masterin roolissa.

Scrum on suosittu ja kenties tunnetuin ketterän kehityksen menetelmä. Se on helppo ymmärtää, mutta vaikea hallita hyvin käytännössä. Scrum Master on Scrum-tiimin palveleva johtaja, joka vastaa siitä, että kaikki ymmärtävät ja käyttävät Scrumia. Rooli on fasilitoiva ja valmentava. Scrum Master myös auttaa tiimin ulkopuolisia sidosryhmiä ymmärtämään Scrumia ja Scrum-tiimin kanssa toimimista.

Kokemusperäinen oppiminen on koulutuksessamme keskeisessä roolissa. Opittua sovelletaan käytäntöön erilaisin ryhmäharjoituksin ja keskusteluin, joiden avulla opitut asiat on helpompi konkretisoida ja sisäistää. Kalvosulkeiset jätetään minimiin. Koulutukset järjestetään 6-16 hengen kokoisissa ryhmissä.

Koulutuksen jälkeen voit halutessasi hankkia itsellesi Professional Scrum Master -sertifikaatin(PSM I) läpäisemällä online-testin. Koulutuksen hinta sisältää yhden yrityksen PSM I -sertifiointiin.

Scrum Master -koulutus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita ketteryydestä ja Scrumista. Ennakkotietoja tai kokemusta ketteristä projekteista ei tarvita – avoin ja utelias mieli riittää.

Lisätiedot:
https://www.druid.fi/scrum-master-sertifiointikoulutusOhjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
25.09.2018
09:30
16:00
26.09.2018
09:00
16:00

Scrum Master -koulutuksen aluksi tutustutaan ketterien toimintatapojen perusteisiin ja siihen, kuinka ne eroavat perinteisistä projektinhallintamenetelmistä. Scrum-viitekehykseen sekä Scrumin eri elementteihin – rooleihin, tapahtumiin ja tuotoksiin – perehdytään syvällisesti.

Saat koulutuksesta käyttöösi tekniikoita ja työkaluja päivittäiseen toimintaan Scrumin parissa, oli kyse sitten Scrum-tiimin tukemisesta tai tuotekehityksen hallinnasta.

Koulutuksen sisältö muovautuu aina jossain määrin osallistujien tarpeiden ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Vähintäänkin seuraaviin kysymyksiin kuitenkin aina pureudutaan: 

  • Mitä ketteryys tarkoittaa, kun puhutaan toimintatavoista?
  • Kuinka projektinhallinnan perinteinen vesiputousmalli eroaa ketteristä menetelmistä?
  • Miten Scrum-viitekehys toimii? Mitkä ovat Scrumin roolit, tapahtumat ja tuotokset?
  • Millä tavoin Scrum Master palvelee Scrum-tiimiä?
  • Kuinka huolehtia projektin läpinäkyvyydestä?
  • Kuinka tuotteen kehitysjonoa voi tehokkaasti hallita ja priorisoida?
  • Kuinka maksimoida tuotteen ja kehitystyön arvo? 
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!