Scaling Agile successfully

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: englanti, Materiaali: pdf
KURSSI SULJETTU!
Valitse toinen aloituspäivämäärä sivun vasemmasta laidasta (mobiilinäkymässä sivun alaosassa)

Tuotekuvaus

Kurssipäivän aikataulu: klo 09:00 - 17:00

Lean ja Agile pääperiaatteet ovat suuressa osassa kun puhutaan ketteryyden laajentamisesta isoissa organisaatioissa. Jotta ketteriä toimintatapoja voidaan laajentaa koko organisaatioon, täytyy koko organisaation toimia hyvin yhteen.

Scaling Agile Successfully kurssilla käydään läpi eri organisaatiotasojen (tiimitason, ohjaus ja portfolio ?tasojen) tarvittavia käytäntöjä ja periaatteita, jotta tiimitasoilta tutut ketterän kehityksen hyödyt saadaan tuotua koko organisaatiolle. Kurssilla tuodaan esille malleja ketteryyden ja arvovirtojen hallinnan skaalaamiselle sekä ketterään porfolion hallintaan sekä asiakasarvon toimittamiseen.

Kurssin alkuosassa keskitytään osallistujille vastaamaan ?Mitä? ja ?Miksi? asioita tehdään. Iltapäivällä pureudutaan hyviin käytäntöihin ja siihen miten organisatorista ketteryyttä voidaan luoda.

Kurssi on tarkoitettu: Liiketoiminnan johdolle, esimiehille, arkkitehdeille ja sisäisille muutosagenteille

- Johdanto ketteryyden skalalautumiseen
- Lean ja Agile arvot
- Skaalaamisen ydinajatukset
- Arvon tuottaminen ja toimittaminen
- Ketterän portfolion rakentaminen
- Lean-Agile johtaminen
- Käytännön keinoja ketteryyden skaalautumiseenOhjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
14.05.2019
09:00
16:00
Peruutusehdot
Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!